ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۹۵۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۰

تعدیل سیاست تک فرزندی در چین

دولت چین در قوانین تک فرزندی و اردوگاههای کار اجباری تجدید نظر می کند.
به گزارش تدبیر24، خبر به نقل از شین هوا نوشت، حزب کمونیست چین با انتشار بیانیه ای با اشاره به طرح های اصلاحی دولت همچنین گفته است در اقدامی در جهت بهبود وضعیت حقوق بشر بتدریج از شمار جرائمی که مجازات آن مرگ خواهد بود، کاسته می شود.

کاهش محدودیت های اعمال شده در مورد سیاست تک فرزندی به معنای آن است که از این پس به خانواده هایی که یکی از والدین آنها تک فرزند بوده، اجازه داده می شود که دو فرزند داشته باشند.

تاکنون اقلیت های نژادی و ساکنان نواحی روستایی در صورتی که فرزند اول آنها دختر بود، از این سیاست معاف بودند و می توانستند فرزند دومی هم داشته باشند.

سیاست تک فرزندی از اواخر دهه ۱۹۷۰ میلادی برای مقابله با رشد سریع جمعیت در آن کشور اعمال شد.

چین باید نرخ رشد خود را در حدود ۱.۸ نگه دارد.

ارائه این اصلاحات پس از نشست یک هفته ای اخیر حزب کمونیست ارائه شده است.
منبع:جهان

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: