تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۷۹۶۱
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۴

واردات ایران در انحصار کیست؟

سه کشور امارات، چین و هند به تنهایی حدود نیمی از واردات کالای ایران را در هفت ماهه امسال به خود اختصاص دادند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، براین اساس در هفت ماهه ۱۳۹۲ امارات ۲۰.۳۷ درصد، چین ۱۹.۲۲ درصد و هند ۹.۴۳ درصد از کل واردات کالای ایران را به خود اختصاص دادند. به این ترتیب این سه کشور به تنهایی سهمی معادل ۴۹.۰۲ درصد از کل واردات ایران را به خود اختصاص دادند.

کره‌جنوبی، ترکیه، آلمان، سوئیس، هلند، ایتالیا و انگلیس نیز در رده‌های چهارم تا دهم بزرگترین صادرکنندگان کالا به ایران در هفت ماهه سال جاری قرار گرفتند.

همچنین ۱۰ کشور فوق در مجموع سهمی معادل بیش از ۸۲ درصد از واردات کالای ایران را بدست آوردند. مابقی کشورهای جهان کمتر از ۲۰ درصد سهم در واردات کالای ایران در هفت ماهه امسال داشتند. نیمی از ۱۰ صادرکننده بزرگ کالا به ایران نیز اروپایی بودند.

بیشترین رشد واردات ایران در هفت ماهه امسال مربوط به انگلیس به میزان ۳۲۷.۲۲ درصد، هند به میزان ۱۴۱.۱۴ درصد، لبنان به میزان ۱۳۵.۷۸ درصد و فیلیپین به میزان ۱۱۳.۷۴ درصد بود.

ضمن اینکه بیشترین کاهش واردات ایران نیز در همین مدت مربوط به برزیل به میزان ۷۹.۴۸ درصد، رومانی به میزان ۷۷.۹۰ درصد، تایلند به میزان ۷۶.۷۹ درصد، قبرس به میزان ۷۳.۸۲ درصد و روسیه به میزان ۶۲.۶۶ درصد بوده است.
منبع:جهان

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: