تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۷۹۶۵۲
تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۳

آبرسانی ۹۵ درصد روستاها در دولت دوازدهم

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته طی برنامه ششم و در طول دولت دوازدهم نزدیک به ۹۰ درصد روستاهای کشور از آب شرب بهداشتی برخوردار می‌شوند.

تدبیر24»علی‌اصغر قانع در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که در دولت یازدهم موفق نشده‌ایم تمام روستاهای کشور را از نعمت آب شرب بهره‌مند کنیم، اظهار کرد: با توجه به این‌که روستاهای بسیار کوچکی در نقاط مختلف وجود دارد آبرسانی به تمام روستاها کار مشکلی است اما با این وجود در دولت قبل ۵۲۰۰ روستا که شامل چهار میلیون نفر جمعیت بود تحت پوشش آب آشامیدنی سالم قرار گرفت.

وی شاخص بهره‌مندی آب روستایی را ۷۴ درصد دانست و افزود: پیش‌بینی می‌شود که در دولت دوازدهم نیز بتوان همین میزان اقدام را برای آبرسانی روستایی انجام داد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در خصوص هزینه مورد نیاز برای آبرسانی به روستاهای باقی‌مانده، عنوان کرد: پیش‌بینی می‌شود که در دولت دوازدهم ۹۰ درصد روستاها از آب شرب بهداشتی بهره‌مند شوند که برای تکمیل مجتمع‌های آبرسانی به ۴۸۰۰ میلیارد تومان و برای تک روستاها به ۲۰۰۰ میلیارد تومان و روستاهای فاقد تاسیسات به ۱۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

قانع با بیان این که دولت دوازدهم تکمیل آبرسانی به روستاها را جزو اولویت‌های اصلی خود قرار داده است، تصریح کرد: برنامه‌ریزی‌های متعددی برای انجام این کار در نظر گرفته شده و پیش‌بینی می‌شود که در انتهای دولت دوازدهم شاهد نتایج بسیار خوبی در این عرصه باشیم.

وی همچنین به یکی دیگر از اولویت‌های دولت دوازدهم در بخش آب و فاضلاب اشاره کرد و گفت: در دولت یازدهم مصوبه‌ای مبنی بر تکمیل طرح‌های آبرسانی و فاضلاب به استان خوزستان اخذ شد که امیدواریم در دولت دوازدهم به نتیجه برسد.

به گفته معاون برنامه‌ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، برای اجرایی شدن این طرح نیاز به ۹۵۰۰ میلیارد تومان منابع است که طبق پیش‌بینی‌های در نظر گرفته شده باید تا سه سال آینده عمده طرح‌های آب و فاضلاب استان خوزستان اجرایی شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: