ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۹۷۰۷
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۳

صدور مجوز فعالیت واحدهای صنفی بدون هماهنگی با محیط زیست

رییس اداره محیط زیست شهرستان ورامین با اشاره به اینکه بیشتر شکایت های شهروندان که به اداره محیط زیست می رسد مربوط به آلودگی ناشی از اماکن صنفی است اظهار کرد: متاسفانه مجوز فعالیت واحدهای صنفی بدون هماهنگی با محیط زیست از طریق اتحادیه‌ها صادر می شود و بعضا در محل نامناسبی استقرار می یابند.
تدبیر24» منصور گل محمدی افزود:به دلیل آنکه واحدهای صنعتی- صنفی مکان مشخصی ندارند و متغیر و اجاره ای  هستند آمار دقیقی از تعداد آن ها در شهرستان ورامین نداریم.

رییس اداره محیط زیست شهرستان ورامین با اشاره به آلودگی‌های ناشی از واحدهای صنفی گفت: واحدهای صنفی واحدهایی مانند بازیافت پلاستیک و ریخته‌گری فلزات هستند. اگر این واحدها پیش از شروع به کار، محل استقرارشان را از محیط زیست استعلام کنند قطعا مشکلات کمتری را ایجاد می‌کنند.

وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۱۷۵ مورد پایش ویژه از واحدهای صنعتی-صنفی داشته‌ایم، اظهار کرد: طی این مدت ۳۶ مورد اخطاریه صادر شده است که عمده آن‌ها به تعطیلی واحدهای متخلف منجر خواهد شد. 

گل محمدی اضافه کرد: از ابتدای سال ۹۶ تا اوایل خردادماه، ۱۵ مورد اقدام حقوقی و ارسال پرونده واحدهای آلاینده به مراجع قضایی صورت گرفته است. طی چند روز آینده نتایج پرونده‌های حقوقی مشخص خواهد شد. 

رییس اداره محیط زیست شهرستان ورامین ادامه داد: حدود ۱۵۰ واحد - که پیش از این در لیست صنایع آلاینده قرار گرفته بودند- دوباره در خرداد ماه پایش خواهند شد تا مشخص شود که در لیست صنایع آلاینده باقی می‌مانند یا با رفع آلایندگی از لیست خارج می‌شوند. 

وی در پاسخ به این پرسش که آیا واحدهای پلمب شده در صورت رفع آلایندگی امکان فعالیت مجدد دارند یا خیر،گفت: واحدهایی که مجوز فعالیت دارند، به شرط رفع آلایندگی امکان شروع به کار مجدد را دارند ولی امکان فک پلمب واحدهای غیرمجاز وجود ندارد.

گل‌محمدی در پایان اظهار کرد: پیگیر ایجاد هماهنگی بین اداراتی مانند حفاظت محیط زیست و صنعت، معدن و تجارت در زمینه صدور مجوز واحدهای صنفی و تعیین محل استقرارشان هستیم. از شهروندان درخواست می کنیم مشکلات زیست محیطی منطقه خود را از طریق شماره تماس ۳۶۲۴۵۱۹۰ به ما اطلاع دهند. هرچند که در نیرو و امکانات محدودیت داریم ولی در اسرع وقت به شکایت های مردمی رسیدگی خواهیم کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: