ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۷۹۷۲۶
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰

افراد تاثیرگذار جریان اصولگرا نسبت به جریان اصلاح‌طلب کمتر است

نماینده اراک گفت: شخصیتی ملی و مورد اجماع همه جریان‌های اصولگرا که توان راهبری و ایجاد همگرایی را داشته باشد در داخل جریان اصولگرایی وجود ندارد.

تدبیر24»علی اکبر کریمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به عوامل شکست جریان اصولگرا در انتخابات‌های سالهای اخیر کشور گفت:‌ در انتخاباتی که گذشت طیف نیروهای اصولگرا همچنان با مشکل ساختارمندی و اتحاد مواجه بوده‌اند و فرصت کمی برای ایجاد این مسئله در اختیارشان است.

وی افزود: معرفی آقای رئیسی با تاخیر زیادی انجام شد در حالیکه جریان اصلاح طلب از مدت‌ها قبل آقای روحانی را به عنوان کاندیدای خود معرفی کرده بود و همه افراد این جریان در چارچوب انتخابات روشن شده بودند و طیف اصلاح طلب فرصت تمرکز و همگرایی را در اختیار داشت.

کریمی خاطرنشان کرد: در تشکیلات اصولگرایی افراد تاثیرگذار و فردی که مورد وثوق همه باشد نسبت به جریان اصلاح طلب کمتر است. هر چند نباید از این موضوع غافل شد که دولت در انتخابات 96 امکانات فراوانی را در اختیار داشت و بسیاری از مراکز در سراسر کشور به نوعی به عنوان ستاد انتخاباتی عمل می کردند.

وی با بیان اینکه همه تلاش ها و امکانات جریان اصلاح طلب در انتخابات به نفع دولت به کارگرفته شد، گفت‌:‌ با همه این تلاش‌ها شاهد بودیم جریان مقابل اصلاح طلبی 40 درصد از آرای مردم را به خود اختصاص داده که این نشان دهنده این است که اگر جریان اصولگرایی انسجام بهتری پیدا می کرد شاید نتیجه ای مناسبتری در انتخابات به دست می آمد.

نماینده اراک تاکید کرد: به نظر می رسد در آینده آرایش سیاسی کشور از شکل سنتی اصولگرا و اصلاح طلب خارج شود و نیروهای انقلابی و معتقد به تفکر انقلابی کنار هم صف بندی جدیدی را در کشور ایجاد کنند و جریان جدیدی در کشور در عرصه انتخابات سیاسی نقش آفرینی کند.

وی در پایان تصریح کرد: متناسب با زمان و شرایط تاکتیک‌ها و گفتمان‌ها باید تغییر کند و جریان اصولگرایی نیز قطعا به این تغییر باید تن بدهد و در چارچوب مبانی اصلی و اعتقادی متناسب با زمان گفتمان خود را بازتعریف نماید و امیدواریم با در نظر گرفتن همه این موضوعات در انتخابات آینده شرایط متفاوتی را در جریان اصولگرایی تجربه کنیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: