ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۹۷۶۹
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۳

صادرات نفت ایران به کشورهای آسیایی ۱۸ درصد کاهش یافت

رویترز اعلام کرد:میزان صادرات نفت ایران به کشورهای آسیایی نسبت به ماه گذشته ۱۸ درصد کاهش یافت،‌منابع می‌گویند تمام شدن ذخایر نفت روی آب ایران عامل این کاهش است.
تدبیر24»میزان صادرات نفت ایران به منطقه آسیا از ماه مارس 18 درصد کاهش یافت. 

براساس این گزارش، ایران اکثر نفت ذخیره روی آب خود را که در زمان تحریم‌ها ذخیره کرده بود به فروش رسانده و به همین دلیل امکان افزایش صادرات بیشتر نفت را ندارد.

همچنین گزارش رویترز حاکی از این است که در ماه آوریل خریداران آسیا روزانه 1.6 میلیون بشکه در روز از ایران نفت خریداری کردند که در مقایسه با یک سال گذشته افزایش 23 درصدی دارد. 

ایران در توافق اوپک از کاهش تولید نفت معاف شد و به همین دلیل توانست در طول این مدت، تولید خود را افزایش دهد. 

ایران به دنبال افزایش تولید نفت خود و نیز امضای قرارداد با شرکت‌های بزرگ نفتی مانند توتال و لوک‌اویل است. 

براساس آمارها، در ماه آوریل میزان واردات چین از ایران 671 هزار بشکه در روز بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش 4.5 درصدی داشته است. 

بیشترین خریدار نفت ایران در منطقه آسیا بعد از چین، هند با روزانه 392 هزار و 900 بشکه در روز و کمترین واردات را ژاپن با روزانه 19 هزار و 161 بشکه در روز انجام داده است. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: