ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
جمعه ۰۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 25
کد خبر: ۷۹۸۸۳
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۶

احضار برخی مدیران کانال‌های تلگرامی به دادسرا

رئیس کل دادگستری استان تهران از احضار برخی مدیران کانال‌های تلگرامی به دادسرا خبر داد.
تدبیر24»غلامحسین اسماعیلی اظهار کرد:‌ این مدیران برای برخی تخلفات انتخاباتی به دادسرا احضار شده‌اند.

وی گفت: تاکنون درباره تخلفات انتخاباتی 150 فقره پرونده در تهران و شهرستان های استان تهران تشکیل شده است که در دست رسیدگی قرار دارد.

ارجاع پرونده تعاونی اعتباری ثامن الحجج به دادگاه

رئیس کل دادگستری استان تهران از رفع نقص پرونده 12 هزار میلیارد تومانی تعاونی اعتباری ثامن الحجج و ارجاع آن به دادگاه خبر داد.

وی که با خبرگزاری صداو سیما گفت‌وگو می‌کرد، افزود: با توجه به این که پرونده تعاونی ثامن الحجج با نواقصی همراه بود به دادسرا برگشت و در حال حاضر با رفع نقص، مجددا برای رسیدگی به دادگاه ارجاع شده است.

وی گفت: درحال حاضر بخشی از سپرده ها با تعیین بانک عامل، پرداخت شده است که پیگیری ها برای ادامه پرداخت سپرده ها ادامه دارد.

اسماعیلی با بیان این که باید بخشی از سپرده ها با فروش اموال تعاونی پرداخت شود، تصریح کرد: در حال حاضر اموال این تعاونی اعتباری به دستور مقام قضایی توقیف شده است تا پس از تعیین قیمت و فروش توسط بانک عامل، سپرده های مردم پرداخت شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: