ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۷۹۸۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۲

حذف تصاویر برهنه به احترام مسلمانان

مقامات مدرسه‌ای در برلین برای احترام به دانش‌آموزان مسلمان این مدرسه، شش تابلوی عکس برهنه را از روی دیوار مدرسه برداشتند که این اقدام اخلاقی آنها مورد اعتراض طرفداران «هنر برای هنر» واقع شده است.
به گزارش تدبیر24 به نقل از فارس، مطبوعات و رسانه‌های آلمانی از حذف شش تابلوی نقاشی حاوی عکس‌های برهنه از دیوار یکی از مدارس آلمان خبر دادند.
 
مقامات مسئول علت چنین اقدامی را احترام به عقاید دانش‌آموزان مسلمان این مدرسه عنوان کرده‌اند که البته این اقدام آنها با انتقادهای شدیدی نیز روبرو شده است.
 
طرفداران آزادی بیان در میان اعتراضات خود مدعی شدند که این تابلوها زاده هنر هستند و هیچ ارتباطی با پورنوگرافی ندارند و آنچه که در این میان قربانی شده، آزادی زبان هنر است!
 
معاون مدرسه نیز در دفاع از تصمیم مقامات مدرسه گفت: این تابلوها می‌توانست تا جایی دانش‌آموزان مسلمان را شوکه کند که حتی سر کلاس درس حاضر نشوند.
 
بنا بر گزارش هافینگتون پست، این مدرسه در نزدیکی یک مرکز تازه‌تأسیس مهاجرنشین واقع شده است که باعث می‌شود مهاجران بیش از کودکان آلمانی به این مدرسه بیایند.
 
«شان رابرتز» استادیار تاریخچه هنر در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی در ایمیلی به دفتر هافینگتون پست، ابراز داشت: میان نمایش یک اثر هنری در موزه و گالری‌ها و یک مکان عمومی چون مدرسه تفاوت زیادی است. به خصوص آنکه چه آنهایی که در عالم هنر فعالیت دارند و چه آنان که از این عرصه به دورند، به خوبی می‌توانند متوجه این مطلب شوند که برخی آثار صرفاً مناسب موزه و گالری هستند و به هیچ عنوان مناسب نصب در راهرو یک مدرسه نیستند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: