ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۹۹
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۹

کنسرت محمدرضا شجریان در آمریکا

دور دوم تور کنسرت محمدرضا شجریان با همراهی طهمورث و سهراب پورناظری با عنوان "Colors of Transcendence" (دلبر صنم) با همراهی ارکستر سازهای نوین از 23 بهمن ماه در آمریکا آغاز می‌شود.

دور نخست این تور از یازدهم آذر در شهرهای تورونتو آغاز شده و سپس در شهرهای مونترال، ونکوور و کل‌گری کانادا به پایان رسید.

قسمت اول این کنسرت شامل اجرای قطعه «نور» ساخته طهمورث پورناظری، شامل بداهه نوازی و بداهه‌خوانی محمدرضا شجریان در مایه نوا و بیات زند با اشعاری از فریدون مشیری و هوشنگ ابتهاج و همنوایی تار کمانچه تنبک و دف بود.

بخش دوم کنسرت با قطعه «سفر» شروع شد و در ادامه با بداهه‌نوازی سازهای «باربد» ، «دل ودل» ، «شهنواز» با همراهی «شه‌بانگ« و «واتر درام» موسیقی هایی از ایران ، ایرلند و بلوگرس أمریکا ادامه یافت.

بخش سوم اجرای قطعه «برسماع» ساخته ساخته سهراب پورناظری، اثری برای ارکستر زهی و تنبور و بخش چهارم این کنسرت با اجرای آهنگ‌های «دلبر صنم»، «زخم »، «از عشق و از عشق گفتن» ساخته و تدوین طهمورث و سهراب پورناظری با همکاری آهنگساز برجسته امریکایی دیوید گارنر براساس اشعار نظامی، مولانا، سعدی و باباطاهر همراه بود.

در کنسرت دلبر صنم که توسط کمپانی Mystic World Music برگزار شد، هنرمندانی از شش کشور به همنوازی سازهای ابداعی محمدرضا شجریان در کنارسازهای کوبه‌ای پرداختند. در این کنسرت استفنی بیبو، دیوید ریدر، فلیپ برازینا با سازهای (دل و دل)، ایون بوتمر (دل و دل آلتو) شین کاراسو، جوان دمارس (شهنواز)، آندره گورباتنکو (شهبانگ) در کنار نوازندگان گروه شمس؛ طهمورث پورناظری(تار، ساغر، باربد)، سهراب پورناظری (کمانچه، تنبور و شهرآشوب)، شهاب پارنچ، حسین ذهاوی روبین واسی با سازهای کوبه‌ای به نوازندگی پرداختند.

یکی از ویژگی‌های بارز این برنامه از دید مخاطبین روند موسیقی و گروه نوازی آن بود که هیجانی مضاعف برای بینندگان در برداشت.

این تور از 23 بهمن از شهر اورنج کانتی آغاز و تا سوم فروردین در شهر برکلی ادامه می‌یابد.
منبع: ایسنا

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: