ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۹۹۱۸
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۸

داروی مقابله با تب کنگو به اندازه کافی در شهرستان موجود است

مسئول مبارزه با بیماری های واگیردار شبکه بهداشت و درمان شهرستان گلپایگان گفت: در بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان یک مورد مشکوک به بیماری تب کریمه کنگو که از اهالی روستای لایبید بود شناسایی و به درخواست فرد بیمار بلافاصله به بیمارستان الزهرا اصفهان اعزام شد که در حال حاضر خوشبختانه ترخیص شده است.
تدبیر24»علی کریمی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: بیماری تب کریمه کنگو یک تب خونریزی دهنده ویروسی است که بین انسان و دام مشترک است. عامل انتقال این بیماری از دام به انسان یک نوع کنه است و متأسفانه طبق گزارش دامپزشکی، کنه های شهرستان گلپایگان همگی آلوده به این ویروس هستند و می توانند ناقل این ویروس باشند. 
 
وی ادامه داد: این بیماری امسال در ابتدا از استان سیستان و بلوچستان شیوع پیدا کرد و طبق آماری که توسط سخنگوی وزارت بهداشت اعلام شده و تاکنون حدود 40 مورد بیماری در کشور تایید شده است و در استان اصفهان نیز به استناد مسئول بیماری های واگیر دار استان تا کنون 4 مورد از این بیماری گزارش شده که تنها 2 مورد آن تایید شده است که یک مورد از آن منجر به فوت شد. 
 
مسئول مبارزه با بیماری های واگیردار شبکه بهداشت و درمان شهرستان گفت: در بیمارستان امام حسین (ع) گلپایگان یک مورد مشکوک به بیماری تب کریمه کنگو که از اهالی روستای لایبید بود شناسایی و به درخواست فرد بیمار بلافاصله به بیمارستان الزهرا (س) اصفهان اعزام شد که خوشبختانه در حال حاضر ترخیص شده است. 
  
کریمی در خصوص علائم این بیماری افزود: تب بالای 38.5 درجه، ایجاد دانه های قرمز رنگی همانند جای گزش حشرات که می تواند به صورت نقطه به نقطه و یا متصل به هم و به صورت قرمزی یک دست روی بدن باشد، وجود خون در ادرار یا مدفوع و یا استفراغ، خونریزی از اعضا بدن همچون بینی و دهان از علائم  این بیماری است. 
 
وی با بیان اینکه پس از مشاهده هرکدام از این علائم فرد حتما به بیمارستان مراجعه کند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سطح شهرستان داروی اصلی درمان این بیماری به اندازه کافی موجود بوده و مبتلایان به صورت کاملاً رایگان تحت درمان قرار می گیرند.
برچسب ها: تب کنگو شهرستان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: