ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۷۹۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۸

سه سناریو برای قیمت‌گذاری کالاها

با توجه به این که قیمت گذاری دستوری در ستاد تنظیم بازار متوقف شده است سخنگوی ستاد تنظیم بازار سه راهکار برای قیمت‌گذاری کالاها تعریف کرد و گفت: در این سه سناریو ضابطه سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان حاکم است و هیچ کالایی از نظارت مستثنی نیست.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، علی پورکاوه، سخنگوی ستاد تنظیم بازار درباره ضوابط جدید قیمت‌گذاری کالاها پس از خروج آن‌ها از قیمت گذاری دستوری گفت: براساس تصمیم جدید ستاد تنظیم بازار کالاها را برای قیمت گذاری در سه گروه تقسیم کردیم.

وی ادامه داد: در گروه اول که عمدتا کالاهای اساسی قرار دارند هم مشمول قیمت‌گذاری توسط سازمان حمایت هستند و هم نظارت بر قیمت این کالاها توسط این سازمان انجام می شود.

پورکاوه درباره کالاهای گروه دوم با تاکید بر این‌که قیمت گذاری این کالاها توسط انجمن‌ها و تشکل‌های قیمت گذاری انجام می شود اظهار کرد: قیمت گذاری این دسته از گروه‌های کالایی هر چند توسط بخش خصوصی انجام می‌شود ولی ضابطه‌های قیمت گذاری را همچنان سازمان حمایت تعیین می‌کند.

سخنگوی ستاد تنظیم بازار درباره گروه سوم کالایی بیان کرد:‌ قیمت گذاری این گروه از کالاها توسط واحدهای تولیدی و براساس ضابطه‌های سازمان حمایت انجام می‌شود.

وی با تاکید بر این‌که در هر سه گروه از کالاها ضابطه سازمان حمایت حاکم است تصریح کرد: به هیچ عنوان با واگذار کردن، قیمت‌گذاری این کالاها از نظارت مستثنی نخواهد شد.

براساس تصمیم وزیر صنعت، معدن و تجارت از این پس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و شرکت بازرگانی دولتی ایران زیر نظر معاونت توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار می‌گیرد.

براساس تصمیم ستاد تنظیم بازار قیمت گذاری دستوری در این ستاد متوقف و قرار است قیمت کالاها در جریان تولید، عرضه و تقاضا تعیین شود.

به گفته پورکاوه، از این پس هیچ قیمت دستوری برای هیچ کالایی تعیین نمی‌شود و تنظیم و قیمت گذاری کالاهای دستوری براساس فرآیندهای تعریف شده در بازار انجام می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: