ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۷۹۹۷۳
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۰

دستور رئیس جمهور به وزیر نیرو برای سفر به سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در آیین ضیافت افطاری رئیس جمهوری با حضور وزرا و استانداران فرصتی فراهم شد در ارتباط حضوری با رئیس جمهوری،معاون اول رئیس جمهور ، رئیس دفتر نهاد ریاست جمهوری و وزیر نیرو شرایط سخت زیست مردم استان سیستان و بلوچستان در مناطق گرمسیری را بدلیل افت ولتاژ برق و کمبود منابع آبی به اطلاع برسانم.
تدبیر24»علی اوسط هاشمی افزود: در این دیدار بر ضرورت توسعه شبکه های برق و آب در دست اقدام با سرعت بیشتر با وجود اقدامات قابل قبول و رشد ١٠ درصدی مصرف برق در مقایسه با پیک مصرف مرداد ماه ٩٥ در خرداد سالجاری با انجام کارهای کوتاه مدت و  تکمیل پروژه های میان مدت تاکید کردم.

استاندار اظهار داشت: بنا به دستور جناب دکتر روحانی رئیس جمهوری محترم، وزیر نیرو مأموریت یافت که ضمن حضور در استان مشکلات مردم صاحب حق را به جد در دستور کار قرار دهد و همچنین گزارش مبسوطی از نیازها و مشکلات استان را در جلسه روز چهارشنبه هیئت دولت ارایه نمایند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: