تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۸۰۰۱۵
تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۶

"وزارت بازرگانی" در وضعیت ژله‌ای

طرح احیای وزارت بازرگانی در شرایطی نقل محافل است که نه تنها مسوولان ارشد مربوطه از آن اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند که علاوه بر آن هیچ طرحی در این خصوص به هیات دولت ارسال نشده است.
تدبیر24» مساله احیای وزارت بازرگانی و تفکیک این بخش از وزارت صنعت، معدن و تجارت به یکی از مسائل مهم قبل از معرفی کابینه دولت دوازدهم تبدیل شده و قطعا باید سرنوشت تصمیم‌گیری در رابطه با تمدید ادغام بخش بازرگانی در این وزارتخانه یا احیای مجدد آن تا پیش از مراسم تنفیذ ریاست جمهوری مشخص شود.

مساله احیای وزارت بازرگانی از چندی پیش مطرح گردیده، اما نه تنها جزییاتی در این رابطه اعلام نشده بلکه هیچ یک از مقامات مسوول نیز این مساله را تایید یا تکذیب نکرده‌اند. علاوه بر این اخیرا محمدرضا نعمت‌زاده – وزیر صنعت، معدن و تجارت – تفکیک بخش بازرگانی از این وزارتخانه را منوط به نظر کارشناسی و تصمیم رییس جمهوری دانسته و عنوان کرده که در این راستا هر آنچه دولت و مجلس شورای اسلامی تصمیم گیرند خواهد شد، هر چند ما اعتقاد داریم باید بخش صنعت و بازرگانی یکپارچه باشند.

در این راستا یدالله صادقی – معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت – نیز با اظهار بی‌اطلاعی نسبت به این‌که دولت در زمینه‌ احیای بازرگانی لایحه‌ای داشته باشد در این رابطه عنوان کرد: معتقدان به تفکیک بر این باورند که اگر وزارت بازرگانی تشکیل شود این امکان وجود دارد یک وزارتخانه به صورت فرابخشی امور را فراتر از دو وزارتخانه در بخش تولید (وزارتخانه صنعت و کشاورزی) بررسی کرده و نفع بیشتری را برای مصرف‌کنندگان به همراه داشته باشد.

دو وزارت "بازرگانی" و "صنایع و معادن" پس از سال‌ها چالش تحت عنوان یک مجموعه واحد به نام وزارت "صنعت، معدن و تجارت" ادغام شدند تا کاستی‌ها و اختلافات موجود در ارتباط با مسائلی که دو وزارتخانه را تحت‌الشعاع قرار می‌داد حل شود اما در نهایت با گذشت چهار سال از این ادغام شاهد بودیم که در سال ۱۳۹۴ احیای مجدد وزارت بازرگانی به دلیل عدم تحقق اهداف مربوطه بر سر زبان‌ها افتاد و در حال حاضر با نزدیک شدن به روی کار آمدن دولت دوازدهم و معرفی کابینه آن این موضوع به عنوان یکی از دغدغه‌های دولت مطرح شده و به زودی در ارتباط با آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

آنچه در خصوص طرح احیای وزارت بازرگانی در حال حاضر می‌توان عنوان کرد این است که هیچگونه تصمیم مشخصی در این رابطه اتخاذ نشده و در حال حاضر افرادی که معتقدند ضرورتی برای احیای مجدد این وزارتخانه وجود دارد در تلاش هستند تا نظر دولت را در این رابطه جلب کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: