ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۸۰۱۴۰
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۹

لبنیات منبع خوب برخی انواع ویتامین K هستند

ویتامین K از جمله مواد مغذی کمتر شناخته شده است. اما تحقیقات جدید نشان می دهد برخی انواع این ویتامین در محصولات لبنی یافت می شوند.
 تدبیر24»محققان دانشگاه تافتس ماساچوست فعالیت دو نوع ویتامین K را در محصولات لبنی با میزان متفاوت چربی بررسی کردند و دریافتند انواع شیر، ماست و پنیر حاوی مقادیر قابل توجهی از چندین نوع ویتامین K است. میزان این ویتامین براساس محتوای چربی متفاوت است.

طبق باور عمومی، ویتامین K که به لخته شدن خون کمک می کند عمدتا در سبزیجات برگ سبز نظیر اسفناج، کلم پیچ و کلم بروکلی یافت می شود. در حقیقت منابع رژیمی ویتامین K به دو شکل یافت می شوند: فیلوکینون (PK یا ویتامین K۱) که به شکل گسترده ای در مواد غذایی گیاهی وجود دارند و مناکینون (MK یا ویتامین K۲) که عمدتا در محصولات حیوانی و غذاهای تخمیرشده یافت می شوند. تقریبا تمامی انواع MK در بدن از طریق باکتری های روده تولید می شوند.

شیوان فو، عضو ارشد تیم تحقیق، در این باره می گوید: «محصولات لبنی حاوی مقادیر جزئی PK، معروف ترین نوع ویتامین K، هستند از اینرو منبع غنی این ماده مغذی تلقی نمی شوند. اما در مورد نوع MK، ما دریافتیم که محصولات لبنی منبع رژیمی خوب ویتامین K هستند.»

محققان همچنین دریافتند محصولات لبنی پرچرب حاوی مقادیر قابل توجهی MK، عمدتاً به شکل MK۹، MK۱۰ و MK۱۱ هستند. این سه نوع MK حدود ۹۰ درصد کل ویتامین K موجود در مواد غذایی آزمایش شده را تشکیل دادند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: