ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۰۱۶۰
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۶

نمایندگان از پاسخ‌های وزیر ارتباطات قانع شدند

نمایندگان مجلس از پاسخ‌های وزیر ارتباطات درباره سوال نادر قاضی‌پور در خصوص عدم توجه به وضعیت معیشتی، رفاهی و شغلی کارکنان شرکت مخابرات ایران قانع شدند.
تدبیر24»در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس، نمایندگان مجلس به بررسی سوال نادر قاضی‌پور، نماینده ارومیه از وزیر ارتباطات پرداختند. این سوال ناظر به این بود که چرا وزیر ارتباطات به وضعیت معیشتی، رفاهی و شغلی کارکنان شرکت مخابرات ایران که در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شده، توجهی نمی‌کند.

علیرغم توضیحات وزیر و پاسخ به سوالات قاضی‌پور این نماینده خواست که برای احقاق حقوق کارگران این سوال به رأی گذاشته شود.

مطهری رئیس جلسه با تأکید بر اینکه وارد بودن سوال به رأی گذاشته می‌شود از نمایندگان خواست که نظرات خود را اعلام کنند.

در نهایت نمایندگان با 110 رأی موافق، 77 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از مجموع 230 نماینده حاضر در مجلس سوال قاضی‌پور را وارد ندانسته و از پاسخ‌های وزیر قانع شدند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: