آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۰۲۳۵
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۲

ستاره بایرن زیر تیغ جراحان

مهاجم بایرن مونیخ به خاطر مشکلی که داشت زیر تیغ جراحان قرار گرفت و چند روزی را نمی‌تواند با تیمش تمرین کند.
تدبیر24»بایرن مونیخ توانست با اقتدار جام قهرمانی بوندسلیگا را بالای سر ببرد، هر چند که باواریایی‌ها در لیگ قهرمانان اروپا و جام حذفی آلمان نتوانستند به قهرمانی برسند.

یکی از بازیکنان بزرگ بایرن که نتوانست فصل خوبی را پشت سر بگذارد توماس مولر بود که از روزهای اوج خود دور بود.

روزنامه کیکر آلمان اعلام کرد که مولر از ناحیه دست دچار مشکل شده بود و به همین خاطر زیر تیغ جراحان قرار گرفت و چند روزی را نمی‌تواند با باواریایی‌ها تمرین کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: