ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۸۰۳۲۳
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۶

تماس تلفنی موگرینی با ظریف در پی حوادث تروریستی تهران

در پی حوادث تروریستی تهران، فدریکا موگرینی مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به صورت تلفنی با ظریف گفت‌وگو کرد.
فدریکا موگرینی مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در تماسی تلفنی با محمد جواد  ظریف وزیر امور خارجه کشورمان ضمن محکومیت حوادث تروریستی روز چهارشنبه با جمهوری اسلامی ایران ابراز همدردی و اعلام همبستگی کرد.
برچسب ها: موگرینی ظریف
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: