ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۰۳۶۹
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۵۹
دی میستورا:

مشارکت روسیه برای حل بحران سوریه ضروری است

شبکه خبری روسیا الیوم به نقل از 'استفان دی میستورا' فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه گفت 'راه دستیابی به راه حل بحران سوریه باید از طریق مشارکت روسیه باشد'.
تدبیر24»دی میستورا دیروز (چهارشنبه) در نشست مطبوعاتی خود در رم پایتخت ایتالیا پس از دیدار با آنجیلینو آلفانو وزیر امور خارجه گفت که وی امروز (پنجشنبه) در پاسخ به دعوت دولت روسیه عازم مسکو پایتخت این کشور می شود.
وی قرار است در این سفر با سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه و سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه دیدار و گفت وگو کند.
دی میستوررا که دیروز (چهارشنبه) برای ارائه تلاش های صلح در سوریه به مقامات ایتالیایی به این کشور سفر کرد، افزود: مهم جلوگیری از رنج های مردم سوریه از طریق امدادرسانی به آنهاست.
وی درباره عدم توانایی امداد رسانی به دو میلیون ونیم نیازمند سوری ابراز تاسف کرد.
دی میستورا ادامه داد اگر آتش بس در سوریه برقرار شود، می توان به همه امداد رساند، اما به رغم توافق آستانه این امر در مناطق متشنج امکان پذیر نیست.
فرستاده سازمان ملل تاکید کرد طبق قوانین ژنو، آتش بس بدون ایجاد افق سیاسی نمی تواند برای مدت طولانی ادامه یابد .
آلفانو نیز دیدار خود را با دی میستورا فرصتی برای تجدید قدردانی دولت ایتالیا از تلاش وی در باره روسیه ذکر کرد.
وی همکاری مثبت مسکو و واشنگتن را در کاهش شدت تشنج و ثبات سوریه موثر دانست.
روسیه، ترکیه و ایران در 4م ماه مه (14 اردیبهشت) در دیدارهای آستانه پایتخت قزاقستان توافق کردند مناطقی کمتر متشنج در سوریه ایجاد شود و نیروهای سه کشور برای حفظ امنیت در مناطق معین سوریه مستقر شوند.
سوریه از مارس 2011 (اسفند 1389) تاکنون با بحران ورود تروریست های خارجی به این کشور مواجه است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: