ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۸۰۶۱۲
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۹

کامبیز دیرباز بازیگر نقش جهان آرا شد

ایوب آقاخانی نویسنده و کارگردان تئاتر کشور و سرپرست گروه تئاتر پوشه از قطعی شدن بازیگر نقش شهید محمدجهان آرا در سومین حلقه از تریلوژی پرتره نگاری‌های جنگ خود خبر داد و گفت: این نقش حساس را کامبیز دیرباز، بازیگر تئاتر، سینما و تلوزیون ایفا خواهد کرد.
تدبیر24»آقاخانی افزود: دیرباز 18 سال پیش با ایفای نقش سیاوش در مجلس «سیاوش خوانی» امیر دژاکام به طور جدی در تئاتر حضور پیدا کرد و امروز نیز در نقش یک قهرمان ملی تاریخ جنگ تحمیلی کشورمان به کارگردانی بنده روی صحنه می رود.

وی با اشاره به اینکه این سومین حلقه از تریلوژی پرتره نگاری‌هایم است، اظهار داشت: بعد از شهید احمد کشوری، شهید دکتر مصطفی چمران و شهید محمد جهان آرا آخرین و سومین پرتره جنگی است که به نگارش آن پرداختم.

نمایش جدید گروه تئاتر «پوشه»، همزمان با هفته دفاع مقدس، نیمه دوم شهریور ماه 1396 در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر روی صحنه خواهد رفت.

بزودی عوامل و نام اصلی  این نمایش اجرا می‌شود و گفته می‌شود که کامبیز دیرباز آخرین بار هشت سال پیش با نمایش «یک زن، یک مرد» به کارگردانی آزیتا حاجیان روی صحنه تئاتر رفته است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: