ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۰۶۴۵
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۶
وزیر آموزش و پرورش خبرداد:

افزایش ۴۵ درصدی وزارت آموزش و پرورش

وزیر آموزش و پرورش گفت: برای تمام موضوعات درسی در دانشگاه فرهنگیان برنامه داریم و جذب دانشجو معلم در تمامی از طریق کنکور انجام می دهیم که رشته های قرآنی یکی ازآنهاست.

تدبیر24»فخرالدین احمدی دانش آشتیانی، وزیر آموزش و پرورش با حضور در غرفه خبرگزاری شبستان در بیست و پنجمین دوره نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در پاسخ به این سوال که افزایش بودجه قرآنی اعلام شده از سوی وزارت ارشاد، آیا شامل آموزش و پرورش هم می شود، اظهارداشت: هرسال براساس فعالیت های صورت گرفته در حوزه قرآن، بودجه ای را برای فعالیت های قرآنی در نظر می گیریم و باتوجه به اهمیتی که برای بحث قرآن داریم و اهمیت انس دانش آموزان با قرآن، توجه ویژه ای به این بخش خواهمی داشت تا بتوانند برنامه های خود را اجرا کنند.

وی با بیان اینکه بودجه قرآنی امسال آموزش و پرورش نسب به گذشته 45 درصد افزایش یافته است، گفت: این ردیف بودجه امسال در حدود 48 میلیارد تومان است.

احمدی دانش آشتیانی با بیان اینکه معتقدیم برنامه های قرآنی آموزش و پرورش تا حد ممکن باید در متن برنامه درسی مدارس وارد شود، افزود: برای اینکه این برنامه کارایی و اثربخشی بیشتری داشته باشد باید در متن کتاب های درسی وارد شوند.

وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اجرای برنامه های قرآنی موجب کسب تجربه در حوزه برنامه های قرآنی می شود و معلمان قرآنی نیز در این میان تربیت می شوند اما باید تلاش کرد تا این برنامه ها وارد متن کتب درسی شوند.

وی با اشاره به برنامه های این وزارتخانه در حوزه تربیت مربی قرآنی تصریح کرد: برنامه کلی برای تربیت و توانمندی نیروهای انسانی در حوزه های مختلف بویژه قرآنی خواهیم داشت.

احمدی دانش آشتیانی گفت: برای تمام موضوعات درسی در دانشگاه فرهنگیان برنامه داریم و جذب دانشجو معلم در تمامی از طریق کنکور انجام می دهیم که رشته های قرآنی یکی ازآنهاست.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: