ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۰۷۸۶
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۸

پرهیز از دامن زدن بر مؤلفه‌های اختلاف‌افکنی میان اقلیت‌های ایرانی

دشمنان؛ چه دشمنان اسلام و چه جمهوری اسلامی ایران فقط به آتش‌بازی و ترور روی نمی‌آورند، بلکه بخش اعظمی از خواست، اهداف و برنامه‌های آن‌ها ترور شخصیتی و ایجاد اختلاف میان قومیت‌ها و مذاهب است که آن‌طور که مشاهده می‌شود چنین روندی از طریق شبکه‌های مجازی دنبال می‌شود.
تدبیر24» آن چه باید نسبت به آن آگاه باشیم؛ این است که این نوع اختلاف‌افکنی‌ها دارای تأثیراتی به مراتب بالاتری از ترور فیزیکی افراد هستند. امروز گروه تروریستی و تکفیری داعش سعی دارد تا با استفاده از انواع و اقسام سیستم‌ها و ابزارهای اطلاع‌رسانی به منظور ایجاد اختلاف میان طوایف، مذاهب و اقلیت‌های گوناگون کشور تفرقه بیاندازد. به این معنا که حمله این گروه تروریستی به مقبره امام(ره) و مجلس شورای اسلامی بیشتر دارای جنبه‌های تبلیغاتی بوده است؛ حمله‌ای که در جریان آن بسیاری از هم‌وطنان ما با رشادت‌های کم‌نظیر خود به شهادت رسیدند. آن‌چه شایسته است تا مورد توجه قرار گیرد؛ این است که آن دسته از افرادی که در شبکه‌های مجازی گوناگون از تلگرام گرفته تا دیگر ابزارهای ارتباطی در حال نشر اخبار، فیلم‌ها و مطالب تفرقه‌آمیز میان اقلیت‌های جمهوری اسلامی ایران هستند - ولو با انگیزه روشنگری و اطلاع‌رسانی- نمی‌دانند که در حال ارتکاب یک اشتباه هستند، چراکه دامن زدن بر مؤلفه‌هایی که به ایجاد انشعاب میان اقلیت‌های ایران می‌پردازد، در راستای اهداف داعش برای ناامن کردن کشور معنا می‌شود. جمهوری اسلامی ایران از انواع قومیت‌ها و مذاهب گوناگونی تشکیل می‌شود که همگی آن‌ها «ایرانی» هستند. بنابراین خصوصاً نسل جوان ما باید آگاه باشد که از جمله فعالیت‌های دشمنان این مرز و بوم این است که میان مذاهب، طوایف و اقلیت‌های کشور اختلاف ایجاد کند و این ما هستیم که نباید به این اهداف ضد وحدت‌گونه دامن زنیم. کردهایی که امروز حافظ مرزهای ایران هستند، انسان‌هایی شریف بوده که اگرچه که گاهاً شاهد نارضایتی‌هایی از سوی آن‌ها هستیم، اما این دلیلی بر تفرقه و اختلاف میان ما نخواهد بود. ایجاد اختلاف میان اقلیت‌ها و یا شیعه و سنی دقیقاً در راستای اهداف دشمنان جمهوری اسلامی ایران و داعش است. بنابراین لازم است تا یادآور شویم که تمام افرادی که امروز در داخل کشور با هر هدفی ولو آگاهی‌رسانی در پی نشر این مطالب تفرقه‌آمیز هستند باید آگاه باشند که در حال ایراد به وحدت کلی هستند.



مصطفی ایزدی، فعال سیاسی اصلاح طلب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: