اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۸۰۸۰۵
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۲

گزارش ظریف از رایزنی‌اش با موگرینی و وزرای خارجه نروژ و اندونزی در اسلو

محمدجواد ظریف با اشاره به دیدارهای روز گذشته‌اش با فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و وزرای خارجه نروژ و اندونزی در اسلو نوشت: اجرای کامل برجام و گسترش روابط اقتصادی و بانکی با ایران یکی از محورهای اصلی رایزنی در جریان این گفت‌وگوها بود.
تدبیر24»وزیر امور خارجه کشورمان با انتشار تصاویری از دیدار روز گذشته‌اش با فدریکا موگرینی و همچنین وزرای خارجه نروژ و اندونزی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: اجماع جهانی پیرامون احترام به حضور بی سابقه مردم ایران در تعیین سرنوشت خود در پای صندوق‌های رای، محکومیت تروریزم، اجرای کامل برجام و گسترش روابط اقتصادی و بانکی با ایران و همچنین ضرورت گفت‌وگو و اجتناب از فشار و تحمیل برای حل و فصل مشکلات منطقه‌ای از محورهای اصلی این رایزنی‌ها بود.





براساس این گزارش یکشنبه صبح محمدجواد ظریف تهران را به مقصد نروژ برای شرکت در نشست مجمع اسلو ترک کرد. در مجمع اسلو مقامات و شخصیت های بیش از یکصد کشور جهان حضور دارند و در خصوص مهمترین منازعات جهانی و راهکارهای تحقق صلح بین‌المللی گفت‌وگو می کنند.

ظریف ضمن سخنرانی در این نشست قرار است با تعدادی از مقامات شرکت کننده در مجمع اسلو به صورت دو جانبه دیدار و رایزنی کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: