ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۰۸۰۸
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۵
درخواست بیش از۱۰۰ نماینده از رئیس مجلس:

بخش‌های تخریب شده مجلس در اثر حمله تروریستی در قالب اثر تاریخی حفظ شود

بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس مجلس خواستار حفظ بخش‌های تخریب شده ساختمان مجلس در اثر حمله تروریستی در قالب اثر تاریخی شدند.
تدبیر24» در نامه نمایندگان خطاب به رئیس مجلس آمده است:

«حادثه تلخ تهاجم گروهک تروریستی داعش به ساحت مقدس مجلس شورای اسلامی که منجر به شهادت و جانبازی جمعی از کارکنان و مراجعین و نیز تخریب بخشی از ساختمان اداری مجلس شد، یک حادثه تاریخی است؛ حادثه ای که از یک سو نشانگر مظلومیت جمهوری اسلامی ایران به عنوان قربانی تروریسم و از سوی دیگر حاکی از سبعیت و جنایت تروریست‌های جنایتکار است.

لذا ضمن اظهار تاسف از محو بخشی از آثار جنایت، لازم می‌دانیم ترتیبی اتخاد شود تا با هماهنگی سازمان گردشگری، صنایع دستی و میراث فرهنگی و بنیاد حفظ آثار و بنیاد شهید تمامی نقطه‌های مورد تهاجم بویژه بخشی از طبقه چهارم دفاتر نمایندگان به صورتی علمی مرمت و در قالب اثر تاریخی حفظ شود.»
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: