ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۰۸۱۸
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۲
آنگ سان سوچی:

ورود سازمان ملل به مساله روهینجاها بر تنش‌ها در میانمار دامن می‌زند

آنگ سان سوچی می‌گوید، ورود سازمان ملل برای بررسی نقض حقوق بشر از سوی ارتش میانمار تنها بر تنش‌های قومیتی در این کشور دامن می‌زند.
تدبیر24»ماه گذشته میلادی، سازمان ملل کارشناسانی را برای بررسی و تحقیقات درباره اتهامات گسترده علیه ارتش میانمار مبنی بر نقض حقوق مسلمانان روهینجا، کشتار، شکنجه و تجاوز به آنها منصوب کرد؛ اتهاماتی که دولت میانمار آنها را رد کرده است.

آنگ سان سوچی، رهبر دوفکتو و دموکراسی خواه میانمار که به سوئد رفته است پس از دیدار با استفان لوفون، نخست وزیر این کشور به خبرنگاران گفت: این هیات و تحقیقات آنها در میانمار تنها بر آتش اختلافات قومیتی می‌افزاید.

وی ادامه داد: به نظرم انجام چنین کاری در چنین منطقه‌ای لازم نیست چون ما در تلاشیم تا به ایجاد هارمونی و تفاهم بپردازیم و نگرانی‌هایی را که باعث ایجاد جدایی و تفرقه میان جوامع در میانمار شده، از میان برداریم.

آنگ سان سوچی 71 ساله و برنده جایزه صلح نوبل گفته است که تنها پیشنهادها از سوی کمیسیون مشورتی مستقل به ریاست کوفی عنان، دبیرکل پیشین سازمان ملل را می‌پذیرد.

سازمان ملل در گزارش فوریه سال جاری میلادی خود اعلام کرده بود که نیروهای امنیتی میانمار در جریان عملیات در راخین اقدام به کشتار دسته جمعی و تجاوزهای گروهی کرده‌اند که احتمالا به عنوان "پاکسازی قومیتی" محاسبه می‌شود.

این گزارش از سوی کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل تهیه شده و براساس مصاحبه‌ها از روهینجاهایی بود که از این عملیات نظامی جان سالم به در برده بودند و به بنگلادش فرار کردند.

حدود 75 هزار روهینجا سال گذشته میلادی برای فرار از عملیات نظامی، از راخین به بنگلادش فرار کردند.

بیش از 200 هزار روهینجا تا به حال به بنگلادش گریخته‌اند که بسیاری از آنها در اردگاه‌ها و کانکس‌ها در شرایط نامناسبی ساکن هستند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: