آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۰۸۴۳
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۲

دستور جدید داعش برای حملات تروریستی جدید در ایران

سخنگوی گروه تروریستی داعش با انتشار پیامی صوتی خواستار انجام حملاتی جدید در آمریکا، اروپا، روسیه، استرالیا، عراق، سوریه، ایران و فیلیپین در ماه مبارک رمضان شده است.

تدبیر24»سخنگوی گروه تروریستی داعش در پیامی صوتی با تبریک حملات تروریستی اخیر تهران، خواستار انجام حملات جدید در ماه مبارک رمضان در ایران و سایر نقاط جهان در آمریکا، اروپا و آسیا شد.

 این کلیپ صوتی که 25 دقیقه است، با عنوان «وقتی مومنین با احزاب مواجه شدند»، بامداد سه‌شنبه در کانال تلگرامی منتسب به داعش منتشر شده است و گفته می‌شود که منسوب به «ابوحسن المهاجر» سخنگوی رسمی این گروه تروریستی است

سخنگوی داعش در این فایل صوتی، حملات تروریستی اخیر در تهران را تبریک گفته و خواستار حملات بیشتری علیه ایران نیز شده است.

وی در ادامه، خواستار قتل و کشتار در سراسر عراق شده و از داعشی‌ها در سوریه خواسته تا جنگ و درگیری را تشدید کرده و در آسیا، شرق آسیا، شمال آفریقا نیز خواستار مقاومت و حفظ مواضع شده است.

سخنگوی داعش همچنین کشتار در فیلیپین را فتح نامیده و آن را تبریک گفته است.

ابومهاجر در بخش دیگری از این پیام صوتی، وضعیت فعلی داعش را به وضعیت صدراسلام مسلمانان و جنگ احزاب تشبیه کرد.

این فایل صوتی همزمان با وضعیت دشوار داعش در موصل و رقه منتشر شده است و سخنگوی داعش چندین بار نام‌های موصل، تلعفر و رقه را تکرار کرد و این نشان از وضعیت ناگوار داعش در این سه نقطه دارد؛ سه شهری که دو مورد از آنها به پایتخت داعش در عراق و شام مشهور است.

نکته مهم دیگری که در این فایل صوتی بود تلاش سخنگوی داعش برای رد این شبهه است که سرزمین موسوم به خلافت در عراق و شام دیگر جای زندگی نیست. ابوحسن المهاجر تاکید کرد که این را دشمنان دولت اسلامی می‌گویند و گفت که مسلمانان در جنگ احزاب نیز بشدت مبتلا شدند و تحت فشار قرار گرفتند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: