آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۰۸۵۴
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۸
ظریف:

مطلعیم عربستان در توسعه گروه‌های تروریستی در نزدیکی مرزهای ایران نقش دارد

وزیرامورخارجه کشورمان گفت: ایران مطلع است که عربستان سعودی به طور فعال در توسعه گروه‌های تروریستی در نزدیکی مرزهای شرقی و غربی ایران مشارکت دارد.
تدبیر24»محمدجواد ظریف، وزیر امورخارجه ایران در سخنان خود در مجمع اسلو در نروژ، به اظهارات اخیر مقامات سعودی علیه کشورمان اشاره کرد و گفت که این اظهارات از پیش حاکی از حملات تروریستی اخیر در تهران بود.

ظریف این اظهارات سعودی‌ها را تهدیدی مستقیم و بسیار خطرناک و تحریک‌آمیز از سوی ریاض دانست.

بنا به گزارش شبکه پرس تی‌وی، وزیرامورخارجه ایران همچنین گفت: ایران هوشیار است. ما اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد عربستان سعودی در توسعه گروه‌های تروریستی که در نزدیکی مرزهای شرقی و غربی ایران فعالیت می‌کنند، مشارکت دارد.

محمد بن سلمان، وزیر دفاع عربستان ماه گذشته در اظهاراتی خصمانه گفت که کشورش تلاش خواهد کرد جنگ به داخل خاک ایران کشیده شود. همچنین عادل الجبیر، وزیرامورخارجه عربستان روز 6 ژوئن، ساعتی پیش از وقوع حادثه تروریستی در تهران گفت که ایران باید برای آنچه ریاض دخالت تهران در منطقه می خواند، مجازات شود.

ظریف در بخش دیگری از سخنانش گفت که آمریکا تحت ریاست جمهوری دونالد ترامپ چشم خود را روی واقعیت نقش عربستان در حملات تروریستی 11 سپتامبر در آمریکا و دیگر حوادث تروریستی در غرب بسته است.

وی افزود: ترامپ تلاش می‌کند تا ملیت 15 حمله کننده عربستانی یا هر حمله کننده دیگری که آمریکا یا کشورهای غربی که در طول 20 سال گذشته هدف قرار داده است را تغییر دهد.

وزیرامورخارجه ایران گفت که آمریکا تلاش می‌کند تاریخ را عوض کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: