ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۸۰۸۷۲
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۴

دو خبر خوش نقل و انتقالاتی از اردوی پرسپولیس

به نظر می رسد که خبرهای خوب برای هواداران پرسپولیس از فصل نقل و انتقالات تابستانی همچنان ادامه داشته باشد.
تدبیر24»پرسپولیس فصل جابجایی تابستانی را بسیار مقتدرانه شروع کرده است و به نظر می رسد که سرخ پوشان در فصل بعد بهتر و باکیفیت تر از فصل قبل ظاهر خواهند شد.

هواداران پرسپولیس بعد از پایان لیگ خبرهای خوبی درباره خریدهای جدید تیم شنیده اند و به نظر می رسد که این خبرهای خوب همچنان ادامه داشته باشد.

خبر خوبنخست درباره فصل نقل و انتقالات تابستانی برای سرخ پوشان اینکه کمال الدین کامیابی نیا مشکلی برای تمدید قرارداد خود ندارد و روز جمعه به تهران باز می گردد تا قرارداد خود را تمدید و یکی از نگرانی های بزرگ برانکو را برطرف کند.

و اما خبر خوب دوم برای هواداران پرسپولیس اینکه این باشگاه با بشار رسن استعداد جوان فوتبال عراق به توافقاتی دست پیدا کرده است. این بازیکن در پست هافبک تهاجمی بازی می کند و در صورت توافق با پرسپولیس سهمیه زیر 23 سال این تیم به شمار  خواهد رفت.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: