ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۱۰۱۵
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۱۵
الجزیره:

دو کشتی جنگی آمریکا برای حضور در رزمایش مشترک در دوحه پهلو گرفتند

شبکه خبری الجزیره در خبری فوری بامداد پنجشنبه گزارش کرد: دو فروند کشتی جنگی آمریکایی برای حضور در رزمایش مشترک با نیروی دریایی قطر، در شهر بندری دوحه پایتخت این کشور پهلو گرفتند.
تدبیر24»شبکه خبری الجزیره به جزئیات بیشتر این خبر هیچ اشاره ای نکرده است. بزرگ ترین پایگاه نظامی آمریکا موسوم به «العدیده» در منطقه خلیج فارس و خاورمیانه در قطر قرار دارد.
آمریکا از این پایگاه که 10 هزار نیروی نظامی در آن حضور دارند، برای انجام پروازها در عراق و سوریه استفاده می کند.
از سوی دیگر، «هدر ویلسون» فرمانده نیروی هوایی آمریکا روز سه شنبه 16 خردادماه 96 و در واکنش به تنش به وجود آمده بین ریاض و هم پیمانانش با دوحه و تاثیر آن بر پایگاه نظامی آمریکای در قطر گفت: با وجود تصمیم عربستان و هم پیمانان آن برای قطع رابطه با قطر و اعمال تحریم‌های زمینی، دریایی و هوایی آن کشور، خطری پایگاه هوایی ما را در قطر تهدید نمی‌کند.
عربستان دوشنبه هفته گذشته (15خرداد 96) اعلام کرد که به همراه امارات متحده عربی، بحرین، مصر و برخی از کشورهای دیگر با ادعای حمایت قطر از تروریسم، افراط گرایی و دخالت در امور داخلی دیگر کشورها، روابط سیاسی و دیپلماتیک خود را با دوحه قطع کرده است.
قطر اتهام وارده به خود را مبنی بر حمایت مالی از تروریسم بی پایه و اساس خوانده است.
به گفته تحلیلگران، بحران موجود در منطقه، ادامه مناقشه سال 2014 است، زمانی که ریاض، ابوظبی و منامه سفیران خود را به دلیل حمایت دوحه از اخوان المسلمین مصر فراخواندند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: