ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۱۰۱۷
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۶ - ۲۱:۴۵

آتش‌سوزی منطقه حفاظت شده گچساران مهارشد

رئیس اداره حفاظت محیط زیست گچساران گفت که سومین آتش سوزی هفته جاری در منطقه حفاظت شده دیل از توابع این شهرستان در استان کهگیلویه و بویراحمد با استفاده از امداد هوایی مهار شده است.
تدبیر24»سه آتش سوزی از روز شنبه 20 خرداد سال جاری تاکنون در منطقه حفاظت شده دیل رخ داده است.
آتش سوزی نخست 15 هکتار و آتش سوزی دوم 10 هکتار از جنگل‌های این منطقه را خاکستر کرد.
عبدال دیانتی نسب روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت که سومین آتش سوزی منطقه حفاظت شده کوه دیل نیز ظهر روز چهارشنبه آغاز و ساعت 2 بامداد امروز مهار شد اما امدادگران برای پیشگیری از فوران دوباره هنوز در منطقه حضور دارند.
وی با اشاره به اینکه محیط بانان برای رسیدن به محل آتش سوزی باید سه ساعت به دلیل شیب تند و ارتفاع زیاد پیاده روی کنند، تصریح کرد که نیروهای مردمی و امدادگران با استفاده از بالگرد شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران به محل حادثه اعزام شدند.
وی ابراز داشت که وسعت این آتش سوزی از سوی کارشناسان در حال بررسی است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گچساران تصریح کرد که نخستین آتش سوزی سال جاری منطقه حفاظت شده دیل در این شهرستان به دلیل روشن کردن آتش از سوی یک زنبوردار آغاز شد و با وجود مهار آن اما دوباره در نقطه‌ای دیگر فوران ‌کرد.
دیانتی نسب اظهار کرد: درختان بلوط، ارزن و بادام کوهی از مهم‌ترین پوشش گیاهی این منطقه است.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گچساران تصریح کرد: به دلیل کوهستانی و سخت گذر بودن منطقه مهار آتش به‌کندی و دشواری صورت گرفت.
منطقه حفاظت شده دیل با 10 هزار هکتار مساحت در 35 کیلومتری شمال غربی دوگنبدان مرکز شهرستان گچساران واقع شده است.
شهرستان گچساران از توابع استان کهگیلویه و بویراحمد 51 هزار هکتار منطقه حفاظت شده دارد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: