ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۱۰۸۸
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۶

عمامه امام علی(ع) + عکس واقعی و فتوشاپی

این شب های ارجمند ماه رمضان که مصادف با سالروز شهادت امیرالمومنین علی(ع) است ، در برخی کانال ها تصویری از عمامه ای منسوب به حضرت منتشر شده و دست به دست می چرخد با این تاکید که جای فرود آمدن شمشیر ابن ملجم و خون متبرک ایشان هم در عمامه موجود است.
تدبیر24»اما این عکس متاسفانه تصویر واقعی نیست، در متن شایعه ای که با این عکس منتشر شده چند نکته اشتباه وجود دارد و نوشته زیر عکس هم متاسفانه فتوشاپی است.

در زیر عکس فتوشاپی آمده است «این عمامه مبارک حضرت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام است که جای بریدگی ضربت ابن ملجم ملعون بر روی عمامه حضرت به همراه رنگ بجای مانده از خون حضرت نیز دیده می شود.

تصویر جعلی

همچنین آمده است که این عمامه در یکی از موزه های کشور عراق نگهداری میشده که به یکی از موزه های کشور مصر منتقل شده است.

اما برویم سراغ اصل داستان و چند نکته درباره آن:

الف) نخست آن که نوشته زیر عکس واقعی نیست و ما تصویر واقعی را کنار آن قرار دادیم،‌ در واقع نوشته کاملا فتوشاپ شده ! در توضیح تصویر اصلی آمده است که این عمامه "منسوب" به حضرت است نه متعلق به ایشان!

ب) ویترین ، اتیکت ، سایز ، متن ، فونت و ... تصویر نشان می دهد که مربوط به موزه اسلامی کاخ توپکاپی در استانبول ترکیه است و نه عراق یا مصر!

تصویر اصلی

ج) وسایل این موزه در سال 1517 میلادی توسط امیر مکه به امپراطور عثمانی هدیه شد و انگیزه‌ مهم پادشاهان عثمانی از جمع‌آوری آثار "منسوب" به پیامبر(ص) و خاندان عصمت و طهارت، جلوه دادن خود بعنوان وارثان ایشان و مشروعیت خلافت خود بود..

د) از طرفی روایات زیادی وجود دارد که پیامبر (ص) و حضرت علی (ع) عمامه سیاه داشته اند.

ه) فرق مبارک امام علی (ع) با ضربه ابن ملجم تا پیشانی شکافته شد ولی این عمامه تنها شکافی بر سطح بالایی خود دارد!

برچسب ها: امام علی عمامه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: