ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۸۱۱۴۸
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۰

هشدار مرکل به آمریکا در پی تحریم روسیه

صدر اعظم آلمان تهدید کرد در صورت آسیب دیدن شرکت های آلمانی از تحریم روسیه توسط آمریکا، برلین اقدام تلافی جویانه انجام خواهد داد.
تدبیر24»سخنگوی آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان با اعلام این هشدار، تحریم روسیه را که توسط سنای آمریکا در طرح تحریم ایران گنجانده شده است، 'اقدامی عجیب' توصیف کرد.
«استفن زیبرت» گفت: عجیب است که تحریم هایی که علیه روسیه طراحی شده اند، ممکن است به تنبیه شرکت های اروپایی نیز بیانجامند. وی تاکید کرد 'این اتفاق نباید بیافتد'.
سنای آمریکا روز پنجشنبه طرحی را تصویب کرد که تحریم های جدیدی علیه ایران و روسیه را شامل می شود. این طرح برای اجرایی شدن باید به تصویب مجلس نمایندگان این کشور رسیده و سپس توسط دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امضا شود.
این طرح اقداماتی تنبیهی علیه شرکت هایی که از پروژه های خط لوله صادرات انرژی روسیه حمایت مادی کنند پیش بینی کرده است.
برلین بیم دارد که این تحریم راه را برای تنبیه شرکت های آلمانی و اروپایی که در پروژه روسی «نورد استریم 2» درگیرند هموار کند.
شرکت های آلمانی نفت و گاز «وینترشل» و تجارت انرژی «یونیپر»، شرکت بریتانیایی-هلندی «رویال داچ شل»، و شرکت های «او.ام.وی» و «انجی» از اتریش و فرانسه در این پروژه سرمایه گذاری کرده اند.
روسیه در پروژه نورد استریم 2 در حال ساخت خط لوله ای برای انتقال گاز به آن سوی بالتیک است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: