ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۱۲۳۴
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۵

شفاف سازی فدراسیون فوتبال درباره قانون فسخ قرارداد

رییس کمیته‌ تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان فدراسیون فوتبال با بیان این که بازیکنان می‌توانند در صورت دریافت کمتر از ۵۰ درصد قرارداد خود، آن را فسخ کنند، گفت: آیین نامه جدید در این رابطه از فصل بعد اجرا می‌شود.
تدبیر24»روزبه وثوق احمدی درباره مناقشه بین باشگاه‌های لیگ برتری از جمله نفت، سایپا و استقلال خوزستان بر سر فسخ قرارداد بازیکنان با قانون پرداخت کمتر از ۵۰ درصد از قراردادها، توضیح داد: بندی در آیین‌نامه‌ نقل‌ و انتقالات سال ۱۳۹۳ وجود دارد که بر اساس آن اگر قراردادی کمتر از ۵۰ درصد در طول فصل پرداخت شده باشد، بازیکن می‌تواند پایان فصل آن را یک‌طرفه فسخ کند.

وی افزود: آیین‌نامه‌ جدید، هفته‌ پیش توسط هیات رییسه سازمان لیگ مصوب شد اما هنوز به صورت رسمی به ما ابلاغ نشده است. در آیین‌نامه‌ جدید درصد عنوان نشده و آن را به عهده باشگاه‌ها گذاشته تا در موردش توافق کند. به عنوان مثال ممکن است بازیکنی با باشگاهش توافق کرده باشد که اگر ۲۵ درصد از قراردادش را نگرفته بود فسخ کند.

رییس کمیته‌ تعیین وضعیت بازیکنان و مربیان فدراسیون فوتبال در پاسخ به این پرسش که تکلیف قراردادهایی که قبل از تصویب آیین‌نامه‌ جدید به ثبت رسیده، چه می‌شود، بیان‌ کرد: در رابطه با پرونده‌هایی که قبل از تاریخ تصویب این آیین‌نامه‌ ثبت شده‌اند باید به آیین‌نامه‌ سال ۱۳۹۳ رجوع کرد. یک اصل کلی وجود دارد  که بر اساس آن باشگاه نمی‌تواند با زور بازیکنی را نگه‌دارد. هر بازیکنی که فکر می‌کند، به صورت موجه می‌تواند قراردادش را فسخ کند، در این زمینه آزاد است اما اگر فسخ او موجه نباشد باید تاوان بدهد و ممکن است محروم و جریمه شود. به عنوان مثال مهدی طارمی با باشگاه ریزه‌اسپور ترکیه قرارداد بست اما قبل از شروع فصل، درخواست فسخ آن را داد و به پرسپولیس آمد، سپس ریزه‌اسپور از او شکایت کرد و معتقد بود که فسخ قرارداد، غیر موجه است. طارمی هم در حال‌ دفاع از خود است و می‌گوید بر اساس بندهایی که در قراردادش وجود داشته می‌توانست آن را فسخ کند.

وثوق احمدی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا پرونده‌ای از سوی باشگاه‌های نفت تهران، سایپا و استقلال خوزستان در زمینه فسخ قراردادها در فدراسیون فوتبال باز شده است یا نه، به ایسنا، گفت‌: کمیته‌ تعیین وضعیت، مسئول رسیدگی به موجه بودن فسخ قراردادها است اما از سوی باشگاه نفت هنوز مستنداتی به دست ما نرسیده است. البته ممکن است آنها مدارک را تحویل سازمان لیگ یا دبیر کل داده باشند و آنها هنوز به ما ارجاع نکرده باشند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: