ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۱۲۵۵
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۵

ماه رمضان در کویت چگونه است ؟

ماه رمضان در میان مردم کویت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
ماه رمضان در میان مردم کویت از اهمیت ویژه‌ای برخوردار  است. مسلمانان این کشور آخرین روز ماه شعبان را با عنوان «یوم ‌القریش» می‌شناسند و در این روز خود را برای ورود به ماه مبارک رمضان آماده می‌کنند. آن‌ها در شب‌های قدر به مساجد می‌روند و از خداوند می‌خواهند که همه بدی‌ها و شیطان را از آنها دور کند.

 
حنابندان در یوم‌القریش؛ نمادی از رمضان در کویت 

بنا بر این گزارش، مسلمانان کویت در روز«یوم ‌القریش» در خانه بزرگان فامیل جمع می‌شوند. زنان نیز در این روز علاوه بر نظافت خانه به دست و پایشان حنا می‌بندند.

شایان ذکر است؛ سحرخوان‌ها در کویت با عنوان «پدر طبل» شناخته می‌شوند. این افراد همه اهل محل را با طبل از خواب بیدار می‌کنند و هدایایی چون پول و سحری می‌گیرند.
 
 
حنابندان در یوم‌القریش؛ نمادی از رمضان در کویت 

«قرقیعان» یکی دیگر از مراسم‌های رمضانی مردم کویت به حساب می‌آید. کودکانی که در این مراسم شرکت می‌کنند شب‌های 14، 15 و 16 ماه رمضان را جشن می گیرند و با به صدا درآوردن ظروفی که در دست دارند، به درب خانه همسایه‌ها رفته و از آن‌ها خوراکی‌هایی مانند انجیر خشک، فندق، بادام، شیرینی، نقل و گردو می گیرند. 

از غذاهای ویژه کویتی‌ها برای ماه رمضان می‌توان به هریسه و جریش اشاره کرد. مردم این کشور همه خیابان‌های خود را برای فرا رسیدن عید فطر تزئین می‌کنند و در روز عید فطر به دیدن بزرگان فامیل می‌روند. 
 
حنابندان در یوم‌القریش؛ نمادی از رمضان در کویت 

خاطرنشان می شود؛ مردم کویت تا حد زیادی به سنت‌های رمضانی خودشان پایدار هستند. 
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: