آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۱۲۵۹
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۴

العبادی: اگر تمام دنیا را به ما بدهند، اجازه نمی‌دهیم عراق به دروازه حمله به ایران تبدیل شود

نخست‌وزیر عراق گفت که اگر تمام دنیا را به ما بدهید اجازه نخواهیم داد عراق به دروازه حمله به ایران تبدیل شود.
تدبیر24»حیدر العبادی، نخست‌وزیر عراق در دیدار با اصحاب رسانه و تحلیل‌گران سیاسی در دفتر رسمی خود گفت: برخی‌ها می‌خواهند که عراق به میدان جنگ بین‌المللی تبدیل شود اما درگیری‌های منطقه هیچ ربطی به عراق ندارد و ما وارد آن نخواهیم شد و اگر تمام دنیا را به ما بدهند یا عراق را آباد کنند اجازه نخواهیم داد که عراق به دروازه حمله به ایران یا میدان جنگ میان آمریکا و ایران تبدیل شود و ما خواستار تفاهم و گفت‌وگو هستیم، اما اگر جنگی به نفع عراق باشد آماده ورود به آن خواهیم بود.

وی در ادامه گفت: من معتقدم که دولت جدید آمریکا با ایران وارد جنگ نخواهد شد و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا یک تاجر است نه سیاستمدار.

العبادی در ادامه در رابطه با برگزاری همه‌پرسی اقلیم کردستان عراق برای استقلال گفت: این همه‌پرسی به سود اقلیم نیست و ایران و ترکیه از این همه‌پرسی ناراضی هستند. زیرا به سود هر دو نخواهد بود و ما ترجیح می‌دهیم که ترکیه و ایران موضعی مخالف این همه‌پرسی اتخاذ کنند.

وی در رابطه با سفرش به عربستان، کویت و ایران گفت: این سفر خارجی سه روز به طول می‌انجامد و امروز یک‌شنبه آغاز و سه‌شنبه پایان می‌یابد و این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود و هیچ ربطی به بحران جدید کشورهای حاشیه خلیج‌فارس ندارد.

نخست‌وزیر عراق هم‌چنین از اظهارات ایاد علاوی در رابطه با قطر انتقاد کرد و گفت: ما نمی‌خواهیم وارد این بحران‌ها شویم و به نظر من ایاد علاوی، معاون رئیس‌جمهور با انتقاد از قطر می‌خواست مصر را راضی نگه دارد و ما به شدت اظهارات وی را رد می‌کنیم و نمی‌خواهیم که این اظهارات را به حساب موضع عراق بگذارند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: