ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۱۲۷۵
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۴۴

50 درصد کابینه یازدهم باید تغییر کند

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت : دولت باید به تقویت سرمایه‌های داخلی و به کارگیری این ظرفیت‌ها و تحقق اقتصاد مقاومتی بپردازد و خیلی منتظر اقدامات بیرونی نباشد.
تدبیر24»حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به چالش‌هایی که ما در سال96 داریم اولویت دولت دوم آقای روحانی در درجه اول بحث تدبیر برای ایجاد اشتغال، بیکاری در کشور و همچنین رونق تولید باشد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه سیاسی باید پیگیر تخلفات آمریکا از برجام و گرفتن حقوق ملت ایران باشیم، افزود: استفاده مناسب از موقعیت جدیدی که ایران می‌تواند به عنوان مهمان در شانگهای راه پیدا کند، در تعاملات سیاسی و اقتصادی منطقه می‌تواند موثر باشد.

ترقی درباره سیاست گذاری در مسائل فرهنگی کشور اضافه کرد: در حوزه فرهنگی راه اندازی و تقویت اتاق‌های فرهنگی در دستگاه‌های مختلف کشور و تقویت اندیشه‌کده‌ها و اندیشگاه‌ها و پژوهشکده‌های مختلف دولتی و مردمی در کشور برای ایجاد خلاقیت و ابتکار و نوآوری در اداره کشور در رفع دو قطبی‌سازی‌هایی که در دوران انتخابات  صورت گرفته تاثیر گذار است و پیگیری مطالبات مردم از دولت در دوران انتخابات از جمله اولویت‌هایی است که باید به آن توجه شود.

عضو شورای مرکزی موتلفه خاطر نشان کرد: دولت یازدهم انرژی خود را بر سیاست‌های خارجی گذاشته است، ولی همچنان مشکلات‌مان در این حوزه باقی مانده ، بنابراین ما برای آینده‌ی کشور باید راه‌های جذب سرمایه داخلی و خارجی را اولویت دهیم.

 وی ادامه داد: دولت باید بیشتر به تقویت سرمایه‌های داخلی و به کارگیری این ظرفیت‌ها و تحقق اقتصاد مقاومتی بپردازد و خیلی منتظر اقدامات بیرونی نباشد.

ترقی تصریح کرد: ناتوانی در بحث اشتغال و خارج کردن تولید از رکود و عدم موفقیت در عرصه بین‌المللی به ویژه در ایجاد ارتباط با کشورهای همسایه و کشورهای مسلمان از جمله نقاط ضعف است که  طبیعتا دولت باید در صدد جبران آنان برآید.

عضو شورای مرکزی موتلفه اسلامی عنوان کرد: دولت باید تلاش کند تعاملات با کشورهای همسایه چه در آسیای شرقی و چه با کشورهای خاورمیانه و اسلامی تقویت شود، به خصوص از طریق جاده ابریشم با چین می‌تواند زمینه و بستر مناسبی برای رشد تولید و صادرات بیشتر قرار دهد.

وی همچنین با اشاره به اینکه کابینه فعلی برای ادامه فعالیت در دولت آینده توانایی زیادی ندارد، افزود: برخی از وزرا توفیقی در فعالیت‌های کاریشان نداشتد تا پاسخگوی مطالبات مردمی باشد و به نظر من مجموعا باید 50 درصد کابینه تغییر پیدا کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: