آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 06
کد خبر: ۸۱۳۰۰
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۸

روایت جابری انصاری از سفر "رمضانی" ظریف به شمال آفریقا

معاون عربی و آفریقای وزیر امور خارجه سفر ظریف به شمال آفریقا را در چارچوب سیاست ثابت جمهوری اسلامی ایران برای رابطه با کشورهای عربی و پیرامونی ایران عنوان کرد.
تدبیر24»حسین جابری انصاری در مسیر سفر وزیر خارجه به الجزایر در جمع خبرنگاران در هواپیما با اشاره به سفر ظریف به سه کشور آفریقایی گفت: در این سفر رایزنی‌هایی درباره آخرین تحولات منطقه و مسایل جاری انجام خواهد شد.

وی افزود: این سفر رمضانی در چارچوب روابط با امت اسلامی تنظیم شده است، چرا که در فضای رمضان روابط برادرانه و دوستانه بین کشورها در دستور کار قرار می‌گیرد.

جابری انصاری تصریح کرد: سفر وزیر خارجه به سه کشور الجزایر، موریتانی و تونس برای استفاده از ظرفیت "رمضان" و در چارچوب سیاست ثابت جمهوری اسلامی ایران انجام می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: