ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۱۳۶۷
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۴

تبریک مرکل به ماکرون به خاطر پیروزی در انتخابات پارلمانی

سخنگوی صدراعظم آلمان به رئیس‌جمهور فرانسه به خاطر به دست آوردن اکثریت قاطع پارلمانی در انتخابات روز یکشنبه تبریک گفت.
تدبیر24»اشتفان زایبرت، سخنگوی آنگلا مرکل،‌ صدراعظم آلمان این نمایش قدرت حزب "جمهوری به پیش" به رهبری امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور جدید فرانسه را در توئیتر تحسین کرد و گفت: مرکل امیدوار است همکاری بهتری میان آلمان، فرانسه و اروپا شکل گیرد.

زیگمار گابریل، وزیر امور خارجه آلمان نیز از نتیجه این انتخابات استقبال کرد و در توئیتر نوشت: این پیروزی راه اصلاحات را در فرانسه و همچنین اروپا هموار می‌سازد.

حزب میانه‌روی ماکرون در انتخابات پارلمانی فرانسه اکثریت قاطع را به دست آورد که طراحی مجدد چشمگیر نقشه سیاسی فرانسه محسوب می‌شود.

براساس تازه‌ترین آمار حزب جمهوری به پیش ماکرون و متحدانش موسوم به جنبش دموکراتیک ۳۵۱ کرسی از ۵۷۷ کرسی مجمع ملی فرانسه را از آن خود کردند.

این نتیجه به ماکرون ۳۹ ساله یکی از بزرگترین اکثریت‌های پس از جنگ فرانسه را می‌دهد که باعث می‌شود قدرت بیشتری در اجرای برنامه‌های حامی اروپا داشته باشد؛ برنامه‌هایی که برلین مدت‌هاست از آن حمایت کرده است.

ماکرون علاوه بر تسهیل قوانین کار برای تقویت حوزه کار و استخدام قصد دارد اقداماتی را برای تعمیق ادغام اروپا و اصلاح سیستم امنیت اجتماعی فرانسه اجرا کند.

مرکل بارها تاکید کرده است که کمک به پیروزی ماکرون نه تنها برای فرانسه بلکه برای آلمان نیز ضروری و حیاتی است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: