آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۸۱۳۹۱
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۶
رئیس پلیس پایتخت:

امنیت تهران مناسب است/ تمهیدات پلیس برای روز جهانی قدس

رئیس پلیس پایتخت تاکید کرد که وضعیت امنیتی تهران مطلوب است.
تدبیر24»سردار حسین ساجدی نیا صبح امروز در حاشیه اجرای طرح امنیت محله محور با حضور در جمع خبرنگاران درخصوص آخرین وضعیت امنیت تهران گفت: وضعیت امنیت تهران مناسب است و علیرغم حضور گسترده مردم در مترو، ترمینال‌ها و مراسم های شب‌های قدر و... هیچ مورد امنیتی نداشتیم.

وی درباره اینکه ایا مرتبطان با حملات تروریستی اخیر دستگیر شده‌اند، ادامه داد: در روزهای گذشته هیچ دستگیری‌ از افراد مرتبط با حملات تروریستی در تهران نداشته‌ایم.

رئیس پلیس تهران درباره تداوم اقدامات امنیتی و برپایی ایست و بازرسی‌ها در سطح شهر گفت: ایست و بازرسی‌ها تا اطلاع بعدی و هر زمان که لازم باشد در سطح شهر تهران ادامه دارد و پلیس در کنار مردم خواهد بود و امیدوارم مردم ما را بخاطر این توقف‌های چند دقیقه‌ای  ببخشند.

ساجدی نیا در پاسخ به سؤالی درمورد تجمع مال باختگان موسسات مالی در تهران و برخورد پلیس با آنها تصریح کرد: تجمع مقابل مؤسسات مالی قانونی نیست؛ اما با توجه به بحران‌های ایجاد شده در مجموعه‌های مؤسسات مالی مردم مقابل این مؤسسات تجمع می‌کنند. پلیس سعی در مدارا با تجمع کنندگان دارد تا مشکل خاصی به‌وجود نیاید. روز گذشته 24 مورد تجمع در ارتباط با مؤسسات مالی در تهران برگزار شد و به هر حال مردم نگران پول‌هایشان هستند. به مسئولان مؤسسات مالی توصیه می‌کنیم به این موضوعات رسیدگی کنند تا شاهد اینگونه تجمعات نباشیم.

وی درباره جمع‌آوری نشدن معتادان خیابانی از سطح شهر نیز گفت: مشکل اصلی در این حوزه تأمین محل نگهداری و کمپ‌های ترک اعتیاد است از ابتدای سال تاکنون ظرفیت نگهداری 700 نفر در اختیار پلیس قرار گرفته و اگر این ظرفیت افزایش یابد آمادگی داریم به‌زودی بسیاری از معتادان را جمع‌آوری کنیم.

ساجدی نیا در مورد تمهیدات پلیس برای روز جهانی قدس نیز گفت: پیش‌بینی‌های لازم برای تأمین امنیت روز قدس در نظر گرفته شده و با توجه به تداوم اقدامات ترافیکی، انتظامی و امنیتی امسال نیز شاهد حضور خوب مردم در راهپیمایی این روز خواهیم بود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: