ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۱۳۹۶
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۰

بلاتر به دنبال جایزه صلح نوبل بود

گاردین فاش کرد که سپ بلاتر قبل از درگیر شدن در پرونده پرداخت‌های غیرمتعارف، به دنبال جایزه صلح نوبل بوده است.
تدبیر24»سپ بلاتر ۸۱ ساله که مدت‌ها به عنوان رییس فیفا فعالیت کرد در اکتبر ۲۰۱۵ به دلیل پرداخت‌های غیرمتعارف به میشل پلاتینی به هشت سال و در ادامه به شش سال محرومیت، محکوم شد.

بلاتر در مصاحبه با گاردین درباره تلاش برای گرفتن جایزه نوبل، گفت: ما با سران سازمان جایزه نوبل ملاقات داشتیم ولی من این جایزه را برای خودم نمی‌خواستم بلکه می‌خواستم نهاد فیفا این جایزه را بگیرد. این جایزه برای فوتبال بود نه برای من.

او در ادامه گفت: من بعد از اتفاقاتی که رخ داد بارها دچار مشکلات روحی و روانی شدم و البته چند بار هم نزدیک بودن بمیرم. با کمی مشکل قلبی روبرو شدم. من احساس خیلی بدی در آن زمان‌ها داشتم. خوشبختانه در زوریخ شرایط بهتری پیدا کردم.

بعد از برکناری سپ بلاتر از ریاست فیفا اکنون هم‌وطن او جیانی اینفانتینو مسئولیت ریاست فیفا را بر عهده دارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: