ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۱۴۵۷
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۰

نجات 5 صیاد گرفتار در آب‌های دریای عمان

معاون دریایی و بندری اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از نجات جان 5 نفر صیاد توسط مرکز جستجو و نجات دریایی بندر چابهار درآب های دریای عمان خبر داد.
تدبیر24»سید حسن ابراهیمی با اعلام جزئیات این حادثه دریایی اظهار کرد: یک قایق صیادی با 5 نفر سرنشین در فاصله 30 مایلی از بندر چابهار به علت مشکل موتوری در هوای نامساعد (فورس 5) به مدت چندین ساعت در دریا سرگردان بودند. افراد مضطر به وسیله شناور ناجی 5 پس از سه ساعت عملیات جستجو و نجات دریایی، نجات داده شدند.

معاون دریایی و بندری خاطرنشان کرد: نجات یافتگان در صحت کامل به سر می برند و وضعیت سلامتی آنها رضایت بخش گزارش شده است.

این مقام مسئول به فرماندهان و خدمه شناورهای سنتی و لنج‌ها توصیه کرد: با شروع فصل مانسون دریانوردان حتما به اطلاعات ارسالی از طریق SMS که از طرف مرکز جستجو و نجات دریایی برای مسئولین شیلاتی، دهیارها و بزرگان هر منطقه ساحلی ارسال می شود، توجه ویژه داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: دریانوردان در صورت عدم دسترسی به اطلاعات هواشناسی با شماره 05435321415 جهت اطلاع از وضعیت دریا قبل از اعزام به دریا تماس حاصل کنند.

ابراهیمی در پایان تاکید کرد: دریانوردان حتما برای صید بصورت گروهی اعزام شوند و تجهیزات ارتباطی مناسب به همراه داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: