ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۱۵۰
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۹

بیمارستانهای دولتی پول ندارند

مدیر نظارت بر درمان وزارت بهداشت، بودجه بیمارستانهای دولتی در تامین تجهیزات پزشکی را نامناسب عنوان کرد و گفت: کمبود بودجه باعث شده تا بیماران مجبور شوند برای تهیه تجهیزات پزشکی مورد نیازشان، به بیرون از بیمارستان بروند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از مهر، دکتر سجاد رضوی اظهارداشت: بیمارستانها تمام تلاش خود را برای پرداخت حقوق پرسنل شان صرف می کنند و پولی برای تامین تجهیزات پزشکی و دارو باقی نمی ماند. این وضعیت باعث شده تا مردم برای تهیه تجهیزات پزشکی و داروی بیمارشان به بیرون از بیمارستان مراجعه کنند.

وی با عنوان این مطلب که بیمارستانها توانمندی برای تامین تجهیزات مورد نیاز پزشکی و دارویی را ندارند، گفت: اگر پرداختهای بیمه ها به بیمارستانها با تاخیر انجام نشود و یمارستانها نقدینگی لازم را داشته باشند، دچار این مشکلات نمی شوند.

رضوی با اشاره به مراجعات اقشار متوسط و آسیب پذیر جامعه به بیمارستانهای دولتی، افزود: ۵۰ تا ۶۰ درصد حقوق پرسنل بیمارستانهای دولتی از محل بودجه ای که به آنها اختصاص می یابد، پرداخت می شود و مابقی هزینه ها می بایست از محل کارکرد خود بیمارستانها تامین شود.

مدیر نظارت بر درمان وزارت بهداشت در پاسخ به این سئوال که چه تعداد از بیمارستانهای دولتی توان تامین هزینه های خود را دارند، گفت: فقط می توان بگویم آن تعداد از بیمارستانها که قبلا پول هزینه های خودشان را در می آوردند، حالا کم آورده اند. یعنی بر تعداد بیمارستانهایی که نمی توانند هزینه های خودشان را تامین کنند، افزوده شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: