ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۸۱۵۳۷
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۷

«شکلاتی» مجوز گرفت / گریم متفاوت محمدرضا هدایتی

فیلم سینمایی «شکلاتی» ساخته سهیل موفق به تهیه کنندگی ایرج محمدی پروانه نمایش گرفت.
تدبیر24»طبق اعلام دست‌اندرکاران این فیلم، «شکلاتی» که به زودی قرار است تیر ماه در بخش مسابقه سینمای ایران سی و امین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان به نمایش در می آید، موفق به دریافت پروانه نمایش شد.

همچنین سازندگان این اثر در نظر دارند پس از برگزاری این رویداد، «شکلاتی» را به زودی اکران عمومی کنند.

«شکلاتی» که ژانر کودک و نوجوان است، شهریور ماه سال گذشته (95)در تهران کلید خورد و اوایل آبان ماه پس از گرفتن سکانسهایی در شمال کشور، فیلمبرداری این پروژه در کارخانه شکلات سازی به پایان رسید.

«شکلاتی» طبق اعلام سازندگانش یک اثر متفاوت در این ژانر به شمار میرود که نگاه تازه‌ای به دنیای کودکان دارد.

در خلاصه داستان این فیلم آمده است:همه چیز از یک جعبه شکلات شروع شد. یعنی من بچه بودم ...بچه هم که باشیم بازم شکلات عاشقانه ترین مزه دنیاست اما...

در این فیلم شبنم مقدمی، ناصرھاشمی،محمدرضاھدایتی، ارژنگ امیرفضلی، علی مسعوی،فرزین محدث،پریسارضایی، جوادجوینده،باھنرمندی شھره لرستانی و داریوش اسدزاده، بازیگران کودک :محمدرضاشیرخانلو، آیلیاحمدی، محمدحسین بلوکات،سامان میرحسینی، شھاب شیرمردی و ھمراز اکبری به ایفای نقش میپردازند.

در «شکلاتی» بازیگران با توجه به فضای فیلم، هر کدام در نقش‌های متفاوتی حضور پیدا کرده‌اند.

طبق عکس منتشر شده از این فیلم محمدرضا هدایتی با گریم متفاوتی در این فیلم بازی می‌کند.

عوامل تولید این فیلم عبارتنداز:کارگردان: سھیلموفق، مدیرفیلمبرداری:کوھیار کلاری،نویسندگان : کریم خودسیانی – حمزه صالحی، بازنویسی نھایی: سعیدجلالی – نسیم عربامیری، طراح صحنه ولباس: محسن غلامی، طراح گریم: محسن دارسنج، صدابردار: محمدکیانارثی، مدیرتولید: اصلان مرتضایی، دستیاراول کارگردان: رضابختیاری‌نیک، برنامه‌ریز:مجتبی خادمزاده، ، منشی صحنه:غزل رشیدی، جلوه‌ھای ویژه کامپیوتری: امیرولیخانی،مشاور رسانه‌ای:بیتاموسوی، عکاس و فیلمبردار پشت صحنه:آیدین قشلاقی، مدیرتدارکات:مجتبی زندیه، مجری طرح : علی اشکان و تهیه‌کننده:ایرج محمدی.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: