آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۸۱۵۸۱
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۹

یادداشت تهیه‌کننده «زیر پای مادر» خطاب به اهالی رسانه

تهیه‌کننده «زیر پای مادر» در واکنش به حاشیه‌های نشست خبری هفته گذشته سریال مذکور، یادداشت کوتاهی را منتشر کرد.
تدبیر24»در یادداشت زینب تقوایی آمده است:

«فارغ از تمام صف‌بندیهایی که بعد از نشست خبری زیر پای مادر اتفاق افتاد و احترام فراوانی که برای همه دوستان هنرمند و رسانه‌ای قائلم، بر خود واجب دیدم که به عنوان نماینده پروژه و تهیه‌کننده سریال از همه بزرگواران و اصحاب رسانه که با علاقه و انرژی مثبت به این ضیافت دوستانه تشریف آوردند تشکر کنم.

همچنین به خاطر حاشیه‌ای که در دقایق پایانی مراسم - که علاقه ای به واکاوی آن در اینجا ندارم - از برادر بزرگوارم جناب آقای محمد حجت الاسلامی که در جریان این اتفاق، شخصیت وارسته ایشان برای بنده و همه اهالی رسانه اثبات شد، دلجویی می‌کنم.

در نهایت امیدوارم محیط مدارا، ادب و دوستی در همه مناسبات اجتماعی بخصوص عرصه فرهنگ و هنر گسترده‌تر شود و خبرنگاران دلگیر از ماجرای اخیر، با گذشت و سعه صدر دوباره، بر جایگاه رفیع خود صحه بگذارند؛ خبرنگاران و روزنامه‌نگارانی که همواره پرتلاش و صادقانه در تعاملی سازنده و مفید با اهالی هنر،به خدمت رسانی در عرصه خبر و اطلاع رسانی و ارتقای سطح فرهنگ و هنر جامعه می کوشند.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: