اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۸۱۵۸۴
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۰

واکنش رونالدو به صحبت‌های اخیر فلورنتینو پرس

مهاجم رئال مادرید نسبت به صحبت‌های اخیر رییس باشگاهش واکنش نشان داد.
تدبیر24»فلورنتینو پرس، شنبه شب در مصاحبه با El Transitor شبکه onda cero از کریستیانو رونالدو در رابطه با متهم شدن به فرار مالیاتی دفاع کرد و گفت‌: رونالدو کسی نیست که پشت پول پنهان شود. او ناراحت است. می‌تواند دلیل داشته باشد چون سعی نکرده است به کسی بدی کند. بودن رونالدو در مادرید برای ما یک تجارت نیست، او بخشی از تاریخ باشگاه است.

ستاره پرتغالی مادرید که پس از متهم شدن به فرار مالیاتی ۱۴.۷ میلیون یوریی قصد ترک ‌اسپانیا را دارد نسبت به این اظهارات واکنش نشان داد. او پس از گوش دادن به صحبت‌های رییس باشگاه به هم تیمی‌هایش گفت‌ که از این حمایت خشنود شده است. او دوست داشته است خیلی زودتر چنین اظهاراتی را بشنود اما با این حال باز هم در شرایط کنونی چنین اظهاراتی خوب است.

رونالد صحبت‌های پرس را مثبت عنوان کرد و اکنون منتظر خواهد ماند تا با رییس باشگاه پس از پایان جام کنفدراسیون‌ها صحبت کند. ممکن است ستاره مادرید در رابطه با تصمیم جدیدش (جدایی از مادرید) تجدید نظر کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: