ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۱۵۹۱
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۰
وزارت خارجه آمریکا:

برنامه موشکی ایران را زیر نظر داریم

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت که واشنگتن برنامه موشکی بالستیک ایران را از نزدیک و به دقت زیر نظر دارد.
تدبیر24»هیتر نوئرت، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشست خبری روز دوشنبه خود در پاسخ به سئوالی درباره کنفرانس خبری یکی از سرکردگان گروهک منافقین در واشنگتن درباره سایت‌های موشکی جدید ایران گفت: من از برگزاری این نشست اطلاع دارم و برخی همکاران من در وزارت امور خارجه این موضوع را زیر نظر دارند. بنابراین، ما همچنان به دنبال کردن برنامه موشکی بالستیک ایران ادامه می‌دهیم. ما این برنامه را از نزدیک و با دقت زیاد زیر نظر داریم.

بنا بر گزارش پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه آمریکا، وی ادامه داد: در زمینه موضوعات اطلاعاتی و جزئیات اقدامات ما در جهت تلاش برای زیر نظر گرفتن برنامه موشکی بالستیک (ایران)، من نمی‌توانم وارد جزئیات آن شوم.

نوئرت در ادامه از پاسخ به سوالات بیشتر در این زمینه طفره رفت و به علت کمبود وقت  کنفرانس خبری را خاتمه داد.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در بخش دیگری از این نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره اختلاف کشورهای عربی با قطر گفت: ما از این کشورها می‌خواهیم اختلافات را خودشان حل و فصل کنند.

نوئرت در پاسخ به سئوالی درباره فهرست تقاضاهای آمریکا از قطر در قبال پایان تحریم‌های این کشور گفت: من از هیچ درخواستی از آنها غیر از اینکه از همه کشورها بخواهیم بار دیگر نگاهی به موضوع اصلی بیندازند، اطلاع ندارم  و مسئله اصلی، همانطور که ما در نشست ریاض پیش بینی و بر سر آن توافق نمودیم شکست تروریسم است. هر یک از این کشورها با تروریسم به یک روش، شکل یا فرم مقابله کرده‌اند. این امر همچنان به عنوان مساله اصلی مطرح است. ما از این کشورها می‌خواهیم تا اختلافات خود را حل‌وفصل کنند، با یکدیگر همکاری کنند و این امر را سرعت بخشند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: