ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۸۱۵۹۲
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۷
نجفي در حاشیه جلسه دولت:

پيشنهاد شهرداري تهران قابل فكر كردن است/رايزني‌ها براي تشكيل كابينه دوازدهم آغاز نشده است

مشاور رییس‌جمهور گفت: در بين اعضاي جديد شوراي شهر وقتي صحبت از كانديداهاي بالقوه براي شهرداري تهران مطرح بوده اسم من هم مطرح شده است.
تدبیر24»محمدعلی نجفی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران هم‌چنین در پاسخ به سوال دیگری اظهار داشت: براي كابينه هنوز پيشنهادي به من نشده است.

وی در عین حال گفت: اگر پيشنهادي براي شهرداري تهران  داشته باشم به آن فكر ميكنم اما هنوز فكر نكردم. اين پيشنهاد قابل فكر كردن است.

وی ادامه داد: تا جايي كه مي‌دانم رايزني‌ها براي تشكيل كابينه دوازدهم آغاز نشده و كميته‌‌اي نيز تشكيل نشده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: