تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
سه‌شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 05
کد خبر: ۸۱۷۱۷
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۵

افزایش ظرفیت تصفیه‌خانه‌های کشور در دولت یازدهم

وزیر نیرو گفت: تا نیمه دوم سال 1392 مجموعه ظرفیت‌هایی که برای تصفیه‌خانه در کشور وجود داشت تنها 3.3 میلیون مترمکعب در شبانه روز بود، در حالی که در طول مدت فعالیت دولت تدبیر و امید بیش از یک میلیون مترمکعب در شبانه‌ روز ظرفیت تصفیه‌خانه احداث شد و به بهره‌برداری رسید.
تدبیر24»حمید چیت چیان امروز در مراسم افتتاح سامانه فاضلاب شهر سردشت با اشاره به اهمیت احداث تصفیه‌خانه، اظهار کرد: بزرگ ترین طرح‌های محیط زیستی که در کشور انجام می‌شود طرح‌های شبکه‌های جمع آوری فاضلاب و تصفیه‌خانه‌های فاضلاب است.

وی با بیان این که احداث تصفیه‌خانه فاضلاب آثار متعددی را در پی دارد، عنوان کرد: اگر فاضلاب شهری بدون تصفیه شدن در محیط رها شود آلودگی‌های متعددی را به دنبال دارد به طوری که رها شدن یک مترمکعب فاضلاب در محیط می‌تواند 40 مترمکعب منابع آب را آلوده کند.

به گفته چیت‌چیان، تصفیه فاضلاب نه تنها موجب رفع آلودگی مناطق آبی آن منطقه می‌شود، بلکه سلامت منطقه را نیز افزایش می‌دهد.

وزیر نیرو با اشاره به برخی از مناطق کم آب در کشور، اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان شهرهایی وجود دارد که هیچ منبع آبی در دسترس آنها نیست، لذا به ناچار باید از یک منطقه در 100 کیلومتری آب را به این شهر منتقل کنیم که این مساله نشان دهنده مشکلات تامین آب برخی نقاط کشور است.

وی یکی از اثرات دیگر اجرای طرح فاضلاب را تاثیرات زیست محیطی دانست و افزود: اگر فاضلاب به منطقه‌ای رها شود سلامت آن منطقه مورد تهدید قرار می گیرد، لذا لازم است که با اجرای طرح‌های فاضلاب سلامت مردم را ارتقاء داد و از به خطر افتادن این مهم جلوگیری کرد.

چیت‌چیان تصریح کرد: زمانی که فاضلاب به صورت خام است اگر از آن برای کشاورزی و مصارف دیگر استفاده شود مشکلاتی به وجود می‌آید اما اگر فاضلاب تصفیه شود می‌توان از پساب آن برای مصارف مختلف استفاده کرد.

وزیر نیرو ادامه داد: در حال حاضر در برخی از مناطق دنیا از پساب تصفیه شده به عنوان آب شرب نیز استفاده می‌شود که در ایران هنوز به این مرحله نرسیده‌ایم، اما می‌توان از این پساب در بخش کشاورزی، صنعت و سایر مصارف بدون به وجود آمدن هیچ مشکلی استفاده کرد.

وی با اشاره به اقدامات دولت یازدهم در صنعت آب و فاضلاب گفت: دولت یازدهم حمایت ویژه‌ای برای طرح‌های زیست محیطی مبذول کرد چرا که ظرفیت تصفیه فاضلاب در این دولت افزایش چشم‌گیری داشت.

چیت‌چیان اظهار کرد: برای این منظور دولت یازدهم از تسهیلات صندوق توسعه ملی، بانک جهانی، بانک توسعه اسلامی و سایر موسسات بین‌المللی استفاده کرد و باید گفت که وزارت نیرو در بین دستگاه‌های اجرایی دستگاه شماره یک است که توانسته بیشترین تسهیلات را برای ارائه‌ی خدمات جذب کند.

وزیر نیرو با بیان این که تا شروع این دولت تنها 44 طرح در حوزه آب و فاضلاب با اعتبار 1200 میلیارد تومان توسط بخش خصوصی ایجاد شد، عنوان کرد: در این چهار سال 100 پروژه به ارزش بیش از شش هزار میلیارد تومان به بخش خصوصی واگذار شد.

وی ادامه داد: طی این مدت در 37 شهر، 37 تصفیه‌خانه فاضلاب ایجاد شد که سهم استان آذربایجان غربی پنج تصفیه‌خانه بود که امیدواریم ایجاد این تاسیسات باعث خیر و برکت در این منطقه شود.

چیت‌چیان با بیان این که خط انتقال آب از سد سردشت به شهر سردشت 100 درصد تصفیه شده، اظهار کرد: تصفیه‌خانه آب نیز 60 درصد پیشرفت دارد که تا شهریور ماه این تصفیه‌خانه نیز به اتمام می‌رسد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: