ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۸۱۷۵۲
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۵

نشست «بررسی موضوع فلسطین و امنیت منطقه» در ایروان

به مناسبت فرارسیدن جمعه آخر ماه مبارک رمضان و همزمان با روز جهانی قدس، نشست «بررسی موضوع فلسطین و امنیت منطقه» از سوی رایزنی فرهنگی کشورمان در ارمنستان برگزار شد.
تدبیر24» در این نشست که با حضور گروهی از ایران‌شناسان و دانشجویان ایران‌شناسی و با شرکت ایرانیان مقیم ایروان در روز پنج شنبه در مسجد کبود ایروان برگزار شد، «سیوزی سرکیسیان» و «نارینه گریگوریان» و حجت‌الاسلام والمسلمین شجعان و جماعت مسجد کبود ایروان به سخنرانی پرداختند.

اولین سخنران مراسم، امام جمعه و جماعت مسجد کبود ایروان بود. وی طی سخنانی موضوع فلسطین را مساله‌ای فرادینی و فراملیتی ارزیابی کرد و آنچه را که در فلسطین رخ داده و می‌دهد «مسئله انسانیت» خواند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شجعان با اشاره به آیات و روایات متعدد از بزرگان دین اسلام، عنوان کرد: در دین اسلام دستور داده شده که هر کجای عالم مظلومی وجود دارد، باید به او کمک کرد و در مقابل ظلم ظالمان ایستاد و تاریخ به خوبی نشان داده که رژیم جعلی اسرائیل پایه‌های خود را بر اساس ظلم به ملت مظلوم فلسطین بنا نهاده و این وظیفه‌ی هر انسان آزاده‌ای است که در مقابل ظلم ظالم قیام کرده و از مظلوم دفاع کند.»

«سوزی سرکیسیان» که کارشناس ارشد روابط بین‌الملل است، در سخنان خود با عنوان «رژیم اسرائیل عامل بحران منطقه»، به نحوه‌ شکل‌گیری رژیم اسرائیل اشاره کرد و با توجه به جنایات، بی‌قانونی‌ها و اقدامات جنگ‌طلبانه این رژیم از یک‌سو و حمایت‌های بی‌دریغ قدرت‌های جهانی از این رژیم از سوی دیگر را عامل بی‌ثباتی و بحران‌آفرینی در منطقه ارزیابی کرد و ثبات و امنیت منطقه‌ی آسیای مرکزی را در گرو اصلاح رفتار و کنترل این رژیم دانست.

وی در بخش دیگری از اظهراتش با اشاره به این که هیچ یک از کشورهای عربی در طول دوران به صورت واقعی از فلسطین حمایت نکرده و هیچ نقشه واقعی برای حل بحران ارائه نکرده‌اند، اظهار داشت: «تنها کشوری که به طور جدی مسئله فلسطین را پیگیری کرده و برای آن راه حل ارائه کرده، جمهوری اسلامی ایران است.»

«نارینه گریگوریان» نیز سومین سخنران این محفل بود. وی با بررسی تاریخی و بیانیه‌های سازمان ملل متحد و همچنین بررسی‌های تاریخی،‌ به جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه و عرصه‌ بین‌الملل اشاره کرد و این رژیم را عامل جنایت علیه بشریت دانست و از این منظر، حرکت و مقابله تمامی انسان‌ها را با این رژیم امری ضروری دانست.

در پایان این مراسم، بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره روز قدس سال 96 قرائت و به ارمنی ترجمه شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: