ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۱۷۶۶
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۱
احمدی‌پور:

ملت ایران از یک میراث بشری دفاع می‌کند

معاون رئیس‌جمهور گفت: قدس یک مکان نیست، یک تفکر است که حاصل تجربه زیست بشر در کره زمین و تجربه پیامبرانی است که در سرزمین قدس آمده‌اند و انسان‌ها را به زندگی و آینده‌ای بهتر فراخوانده‌اند.
تدبیر24»زهرا احمدی‌پور، رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، با حضور در راهپیمایی روز قدس، اظهار کرد: این تفکر و تجربه بشری متعلق به قدس است و البته فقط مربوط به یک مکان مشخص نیست. این نگاه در طول تاریخ درحال بازنشر شدن است. ما از یک اصالت و میراث بشری دفاع می‌کنیم و اعتراض ما در واقع به کسانی است که بر سر این میراث بشری به‌دنبال انحصارطلبی هستند.

او با بیان این‌که این سرزمین نمی‌تواند در انحصار رژیم اسرائیل باشد، زیرا اصلاً اصالت حضور این رژیم در این سرزمین تعریف نشده است، افزود: اعتراض ملت ایران به همین مسئله است و می‌خواهد این میراث بشری را حفظ کند و آن را به دنیا یادآوری کند تا این میراث از یاد دنیا فراموش نشود.

وی با بیان این‌که«روز قدس» از تقویم ما حذف نمی‌شود و هر سال پُررنگ‌تر و پُرشورتر از قبل برگزار می‌شود، اظهار کرد: اصالتاً مردم هر جا و با هر عنوانی که باشند، معلوم می‌شود مسیرها را باید براساس مطالبات مردم تعریف کنیم.

معاون رئیس‌جمهور پیام روز قدس را برگرفته از تفکری دانست که یک ملت پشت آن ایستاده است و ادامه داد: پس اگر بخواهند جلوی این تفکر بایستند یعنی قصد دارند جلوی یک ملت بایستند. این پیام یک دولت نیست، پیام یک دستگاه نیست، بلکه پیام یک ملت است که به «روز قدس» تعبیر می‌شود و این تفکر را زنده نگه می‌دارد.

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در ادامه حضور مردم را عاملی دانست که  کار را برای کسانی که می‌خواهند «روز قدس» را از تقویم ها پاک کنند یا اقداماتی انجام دهند که در جهان اسلام خسارت ببینیم سخت می‌کند و بیان کرد: ایران پیامش را با استفاده از تمام توانی که دارد منتقل می‌کند. این پیام یک روز با موشک، یک روز با انتخابات و یک روز با راهپیمایی«روز قدس» به دنیا مخابره می‌شود. این‌ها مجموعه به‌هم‌پیوسته‌ای هستند که ملتی با استفاده از آن‌ها پیام حق‌طلبی خود را به دنیا مخابره کند.

احمدی‌پور اضافه کرد: مسئله فلسطین گسترده‌تر از آن است که بتوان به یک راه‌حل فکر کرد؛ ما سرزمینی داریم به‌ نام «قدس» داریم که سرزمین نزول وحی بوده و متعلق به ادیان الهی است، درنتیجه رژیم اسرائیل نمی‌تواند ادعای هیچ‌گونه انحصارطلبی داشته باشد. رژیم اسرائیل نمی‌تواند مسلمانان را از حق زیست‌شان محروم کند؛ اما روشی که این رژیم غاصب در مقابل اسلام در پیش گرفته روش مبارزه است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: