ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۸۱۷۷۸
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۵

نظر سردار سلیمانی درباره ولیعهد جدید عربستان و آینده او

سرلشکر حاج قاسم سلیمانی درباره محمد بن سلمان (ولیعهد جدید عربستان) چندی پیش گفته بود: «روس ها وساطت کردند که مذاکره ای بین سعودی ها و نظام سوریه انجام بشود. آقای محمد بن سلمان همین ولیعهد دومی که خیلی عجول است و میخواهد زودتر اولی را کنار بزند چه بسا پدر خود را بکشد و جای او بنشیند به سوریه رفت.

تدبیر24»روس ها بعد از صحبت با وی قبول کردند این وساطت انجام شود. با حضور روسها به سوریه رفتند. محمدبن سلمان از فردی سوری در مورد احوال بشار اسد سوال کرد. فرد سوری که موقعیت را مناسب میبیند از محمد بن سلمان میخواهد تا دست به دست هم داعش وجبهه النصره را که خطر عمومی برای همه هست نابود کنیم . اما محمد بن سلمان در جواب میگوید: "این ها چیزی نیست درست می شود. مشکل شما یک چیز است و آن ارتباط با جمهوری اسلامی ایران است اگر این ارتباط تمام شود همه چیز درست می شود.»

به گزارش نامه نیوز گفتنی است؛ چند روز پیش محمد بن سلمان، ولیعهد جدید ملک سلمان، همزمان با حفظ سمت در مقام وزیر دفاع، به معاونت رئیس شورای وزیران عربستان هم منصوب شد. این رویداد که در تضاد با وصیت موسس آل‌سعود و رویه و سنت انتقال قدرت در خاندان سعودی است، در برخی رسانه‎ها زلزله سیاسی و در برخی دیگر کودتای جانشینی در عربستان نام گرفت.

به عبارتی محمد بن سلمان که در کانون این تغییر قرار دارد، با استفاده از موقعیت پادشاهی پدر، در اقدامی بی‎سابقه قدرت را به شکل مستقیم و موروثی برای خود تضمین کرد، و دست دیگر مدعیان نسل اول و دو قدرت را از رسیدن به تاج و تخت عربستان دور کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: